15 éves lánynak milyen cipő?
Szóval 15 éves vagyok és valami magassarkú cipőt szeretnék venni. Szögezzük le, hogy többnek nézek ki mint amennyi vagyok, de nem vagyok r*bi. Érdekes, de még az ilyen platform cipőkben is tudok járni, pedig inkább az a fiús lány vagyok, aki sportos és nem a divat szerint öltözik, de azért jól néz ki. :D Nem vagyok az a tömeggyártmány fajta. :P Szeretnék egy olyan cipőt ami: nem rózsaszín (fekete/sötétkék vagy olyan színek, amik sok cucchoz illenek), ne virágmintás (kicsi mintaféle dolog lehet rajta), ne masnis (esetleg szögecses lehet :P), nem r*bancos, nem néznek ki belőle a pasik és a lányok, nem olyan amiből az elején a körmöd kilátszik, nem bársony és ha teletalpú, akkor ne olyan gyékény vagy miafene legyen, és olyan divatos legyen (legalább egyszer vegyek már egy divatos cuccot) :D Nem akarom minden nap hordani és csak pár cuccomhoz venném fel. (pl.: sort, szoknyanadrág, csőgatya) Középsuliba is fel lehessen venni, mert nem szeretném, hogyha "kárba vészne" mert nem hordom. :) Bocsi, tudom, hogy nem vagyok könnyű eset, de remélem valaki megbirkózik ezzel a kérésemmel. Légyszi keressetek ilyen cipőt és küldjetek róla képeket! :) Holnap megyek az Árkádba Szegedre (nagy dolog tőlem, mert nem járok ilyen helyekre! :D) és ott szeretnék venni valami baráti áron, mert még pár cuccot is beszereznék és 15.000Ft-ot vinnék magammal, amit nem szándékozok teljesen elkölteni! :D Amúgy 170cm vagyok, de ha a cipő miatt 180cm leszek, az se zavar. :)
Ui.: a lookbook-on olyan szépeket láttam, de nem tudom, mi való nekem... :)
Ezer köszönet a válaszokért! :)
figyelj, szerintem ilyen cipőt nem gyártanak xD
és mért nem olyan cipőt veszel ami szerinted! jól néz ki?
akkor keress olyat amit láttál, így nem tud senki segíteni
többnek néznek a korodnál, ezzel nem vagy egyedül, engem is többnek néznek (16 vagyok de valaki rám mondaná hogy 20 vagyok)
olyan cipőt vegyél amiben jól érzed magad és sz*rd le mit gondolnak az emberek.... olyat még nem láttam hogy egy pasi kinéz valakit egy cipőből xD
középsuliba pont nem érdekel senkit mit veszel fel (kivéve ha olyan iskolába mész ahol vannak ilyen szabályok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!