12 cm-es sarkú cipő?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok, gondoltam egy 12 cm-e cipőt veszek ballagásra. Tudok benne járni..! :D Nem durva egy 14 és fél éves lánynak?2014. márc. 8. 22:19
11/26 A kérdező kommentje:
Tudom, de ezek olyan öregesek...
2014. márc. 9. 11:23
12/26 A kérdező kommentje:
Legalább is szerintem.
2014. márc. 9. 11:23
14/26 anonim válasza:
kedves kérdező szerintem szuper az a cipő amit linkeltél, tényleg magas kicsit, de ha 10centis lenne azt mondanám h belefér, szóval az a +2 centi már szerintem nem sok. a többi szerintem is öreges :S
ez is csinos:
15/26 anonim válasza:
Én sem azt mondtam, hogy nem csinos, amit a kérdező linkelet. Szerintem pusztán nem való általános iskolai ballagásra. :)
16/26 A kérdező kommentje:
#14. válaszoló, köszönöm ;) Igen, ezt a cipőt én is néztem, csak még nem tudom milyen lesz a ruhám, attól függ fekete, vagy fehér lesz-e a cipő. Még szívesen várok több választ! :)
2014. márc. 9. 15:03
17/26 anonim válasza:
Szerintem az már túlzás. Értem én, hogy felnőttesnek akartok látszani, de nem egy 12 cm-es cipőtől fogtok. A 160 cm pedig nem is olyan alacsony, én is annyi vagyok :D viszont te még fogsz nőni, míg én már nem.
Inkább egy max. 8 cm-es sarkú cipőt választanék, mégiscsak egy általános iskolai ballagás.
18/26 anonim válasza:
Kislány vagy, ha tetszik, ha nem. Kislányok pedig ne viseljenek 5 centinél nagyobb sarkú cipőt.
19/26 A kérdező kommentje:
A suliba is van, hogy felveszek 8 cm-es sarkú cipőt, csak úgy..
2014. márc. 9. 17:18
20/26 anonim válasza:
Attól hogy felveszed, ugyanúgy 14 leszel és ennélfogva látszik rajtad, hogy nem vagy elég ,,nagy" az ilyen cipőkhöz. Egyáltalán nem illik egy ilyen fiatal lányhoz ennyire felnőttes cipő, valahogy röhejes, ugyanúgy mint az amikor a kis tini arcukat felnőtt módra sminkelik, miközben még jóval közelebb vannak a gyerekkorhoz, mint a felnőtthöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!