12 évesnek magasabb sarkú cipő? (telitalpú)
Figyelt kérdés
A húgom 12 éves lesz és gondoltam veszek neki egy cipőt szülinapjára. Nagyon lányos(szereti a szoknyákat,a rózsaszínt...stb).
Ez a cipő túlzás lenne vagy megvehetem?
vagy esetleg ezek közül??
Esetleg tudtok mást ajánlani??
17/l
2013. ápr. 4. 13:23
1/11 anonim válasza:
Szerintem a 3-as és a 4-es ideális egy 12 éves lánynak!!
2/11 anonim válasza:
Szerintem is 3.,4. közül ha csajos kis csaj :) 1. az csúnya szerintem,2. meg fiús kicsit.
Legjobb a 3.!
5/11 anonim válasza:
a 4. a legjobb :) én 13 éves vagyok :D én felvenném szivesen. de magassarkút nem ajánlok mert tönkre teszi a gerincét+ a lábát. 13/L
7/11 anonim válasza:
Szerintem egy 12 évesnek a 3. vagy a 4. a legjobb. Az első ronda, a második meg inkább fiúsabb stílusú lányokhoz passzol.
8/11 anonim válasza:
Nem értem,ezek hol magassarkú vagy telitalpú cipők?
Az utolsó szerintem a legjobb egy 12 éves kislánynak :)
9/11 anonim válasza:
nekem ez van meg,csak kékben: [link]
de ha a húgod szereti a rózsaszínt szerintem ez jó neki,ha nem túl rikító :) 12/L
10/11 A kérdező kommentje:
a 3. lett megvéve
holnap lesz a szülinapja kíváncsi vagyok hogy mennyire tetszik majd neki :)
Köszönöm a válaszokat :)
2013. ápr. 11. 13:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!