Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén ősszel a fiatalok körében...

Idén ősszel a fiatalok körében divat lesz a telitalpú magassarkú cipő?

Figyelt kérdés
Telitalpú cipőt inkább az idősebbek hordanak?
2012. szept. 15. 22:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
hordjad, de maga a fazonja legyen fiatalos.
2012. szept. 15. 22:50
 2/6 anonim ***** válasza:
76%
Az hordja akinek tetszik, a divat meg csak egy iránymutatás, nem azt kell állandóan hordani ami divat... semmi értelme, van akinek egyáltalán nem is illene egy telitalpú a ruháihoz, vagy járni nem tud benne, nekem meg például egyáltalán nem tetszik. Hiába divat.
2012. szept. 16. 01:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez a cipő nagyon tetszik:

[link]

A suliban sok lány hordott tavaly ilyesmit, szerintem tök jól néz ki!

16/L

2012. szept. 16. 10:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok ilyet láttam én is a boltokban, tehát gondolom ez lesz most a fő trend cipők terén. Jó ötletnek tartom, mert a magassarkú néha kényelmetlen, ha csúszik az út, akkor veszélyes is. A telitalpút meg stabilnak érzem. :) Tegnap a Reservedben vettem is magamnak egy ilyen bokacsizmát. Kíváncsi leszek rá, hogy hosszú távon mennyire lesz kényelmes.
2012. szept. 16. 10:45
 5/6 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem ilyesmim van, és nagyon szeretem !;)

2012. okt. 29. 15:34
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az utóbbi években rengeteg új, jó divatú telitalpú van, úgyhogy lehet jókat venni szerintem
jún. 1. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!