12 cm-es sarkú cipő?
Figyelt kérdés
Nagyon alacsony vagyok, gondoltam egy 12 cm-e cipőt veszek ballagásra. Tudok benne járni..! :D Nem durva egy 14 és fél éves lánynak?2014. márc. 8. 22:19
2/26 anonim válasza:
Max 7, de nagyon max. Inkább 5.
3/26 anonim válasza:
milyen magas vagy? tudsz mutatni képet milyen cipőt néztél ki?
5/26 A kérdező kommentje:
160, én vagyok a legalacsonyabb az egész évfolyamban...
2014. márc. 8. 22:49
6/26 anonim válasza:
Én is idén ballagok,csupán és két cm-rel magasabb vagyok. Ezt a cipőt én is láttam,de nekem nem tetszett,én 8-9 cm-es magassarkúban leszek.
7/26 anonim válasza:
Ez cseppet sem tinihez illő. Inkább valami elegáns rendezvényre, fekete estélyihez illik.
14 évesen meg kéne értened hogy még gyerek vagy, nevetséges leszel ilyesmiben.
8/26 anonim válasza:
a 14 éves már nem gyerek, hanem tinédzser
régen 14 évesen már házasodtak, sőt, volt aki meghódított pár országot ebben a korban
9/26 anonim válasza:
Miért nem próbálsz meg valami ilyesmit?
Szerintem ez a cipő ballagásra sokkal jobban illene + nem is olyan magas a sarka. Amit te linkeltél az erős túlzás egy 14,5 éves lánynak, főleg ballagásra.
10/26 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!