Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez sok reggel suliba? 14/l

Ez sok reggel suliba? 14/l

Figyelt kérdés

Alapozó, korrektor patikra.

Semmi más kivéve ha ünnep vagy sulibuli...

Anya soknak látja, szerinte nem kéne ilyenhez nyúlnom.

2014. jan. 21. 18:40
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
8-as vagyok, ha pl alkalmakkor ragaszkodnál az alapozóhoz akkor is azt javaslom inkább BB krémet használj, vagy az alapozód keverd hidratáló krémmel és úgy kend fel. Ezzel nem lesz maszkszerű a hatás, mégis egységesíti az arcod színét, ha erre szükség van.
2014. jan. 22. 15:47
 12/14 anonim válasza:
Nem sok csak szerintem ne tegyél fel túl sokat, mert az elcsúnyíthat!!:)és a 4/11-esnek üzenem, hogy a 10 éves lányom is hord cicanadrágot!!
2014. jan. 22. 21:18
 13/14 A kérdező kommentje:
Oké :) köcce
2014. jan. 22. 22:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Azért nem olyan gáz már az alapozó se, ha jót vákasztasz, amiben nincs parfüm meg olaj, és alaposan lemosod.

Szerintem nem sok, bár én sose voltam híve az alapozó púder nélkül dolognak, kivéve ha mattítós, mint pl a Catrice-é, amihez tényleg nem kell púder, mert mindenkinek csillog tőle az arca :D Púderrel meg sok lenne ilyen korban, az az, amit sokan mondják, hogy jobb nélküle.

Azt meg kikérem magamnak, hogy aki sminkel az egyenest plázap*csa is. Idősebb vagyk ugyan, de jól tanulok, értelmes barátaim vannak, nem járok inni meg cigizni, minimum térdfölöttig érnek a ruháim, nem vagyok erkölcstelen, de odasüss, sminkelek. De nyugi, nem azért, hogy neked tetsszek :D

2014. jan. 22. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!