Miért van az? Hogy reggel mikor megyek suliba, jó a smink,
jó a hajam. De mire hazaérek annyira csunya lesz a bőrőm
és a hajam se áll jól.
2009. okt. 9. 22:24
Én a munkahelyen is kb. kétszer arcot mostam, és bekrémeztem. Smink nem volt, max egy kis szempillaspirál meg rúzs. És így ugyanolyan szép és friss marad a bőröm, mint reggel. A hajat megrázom és megfésülöm naponta többször. Szerintem is rossz sminkkel lenni egész nap. Az alkalomra szóljon inkább.
2009. okt. 9. 22:26
3/12 A kérdező kommentje:
Úgy értem suliba, korrektort használok ha pattanásom van, és rá egy kis púdert és szemcerkát. A suliba minden lányon szinte ennyi van minimum. És nekem ez nem marad meg délutánig, de másoknak igen, ezért kérdeztem mit tegyek hogy tartós legyen? A ne sminkeljek az meg nem megfelelő számomra, mert úgy nem érzem magam jó bőrbe.
Velem is ugyanez van és annyira utálom. :D A többiek mindig ugyanolyan szépek a nap végén is mint reggel. Én általában szünetekbe bemegyek a mosdóba és a hajammal megpróbálok csinálni valamit, hogy álljon valahogy. Ha pedig a sminkem kezd "szétmenni" akkor kijavítom.
2009. okt. 9. 22:50
hát igen sztem nem vagy egyedül am meg sztem azok akik a napvégére is jól néznek ki a suliban legalább 1x újra sminkelik magukat. Hát nekem is leszokott folyni a szemcerúzám a szememről de olyra sminekelem maagm v ha tudom h ma több patanásom van akkor viszek alapozót és kb 4 órában megcsinálom a fejem is persze nem egy kilo vakoltaot rakok rá és így 6 óra végiég kitart+még addig míg hazaérek
2009. okt. 10. 10:28
szerintem meg csak te veszed észre magadon (vagyis mindenki csak saját magán) És lehet h mások meg rólad gondolják h egész nap de jól nézel ki, ők meg nem :D
2009. okt. 10. 13:10
szia. az is fontos, milyen kozmetikumot használsz! legyen jól hidratált a bőröd és minőségi alapozód. a korrektorok hasonlók, abból nem kell nagy szám, viszont a ceruza és a spirál is legyen minőségi. nem kell túl drága, de egy középkategóriás (pl. 2000-2500-ös spirál) már jó.
és bizony a délelőtt folyamán egyszer muszáj korrigálni, sokszor jót tesz újrahidratálni a bőrödet (erre egy vizes alapú krém max 1000-1200-ért megfelel).
én így szoktam és bevált.
a hajadat pedig szintén egyszer igazítsd újra.
remélem, segítettem
2009. okt. 10. 20:10
én csak arra tudok tanácsot adni, hogy mit kezdj az elfolyt spirál, tus, v ceruza ellen...
mikor ezeket feltetted messziről épp hogy 1 kis hajlakkot szórj csukott szemmel magadra, nekem azóta nem folyik el:D
kozmetikus csinálta esküvői sminkem után:P
2009. okt. 11. 13:54
9/12 A kérdező kommentje:
köszönöööööm :):)megpróbálom ezeket mind "betartani" és megfogadni. Igen új kellékeket már D&Mbe fogok venni (szemcerkát,szempillaspirált) mert nem márkásak.
10/12 A kérdező kommentje:
azaz nem hinném, hogy nagyon minöségiek*
Kapcsolódó kérdések: