Ez sok reggel suliba? 14/l
Alapozó, korrektor patikra.
Semmi más kivéve ha ünnep vagy sulibuli...
Anya soknak látja, szerinte nem kéne ilyenhez nyúlnom.

Először csak ennyi,aztán majd jön szépen sorba a szempilla spriál,meg minden tököm,és a végén ugyanolyan plázacica leszel,mint a többi..
De ha neked megfelel!
Igen,sok!

Igen sok. 14 évesen nem kéne semmit, ismétlem SEMMIT használni. Se smink, se alapozó, se miniszoknya, se szempilla spirál, se cicanadrág, egy szóval semmit.
Úristen! Legközelebb már a 12 évesek, utána a 10-8-6 évesek fogják ezeket a sz*rokat használni. Minek? Aki szépnek talál megszeret így is, aki meg nem annak tökmindegy. Aki meg sminkel meg ezekkel szeret meg, az rl fog hagyni / furán fog rád nézni ha már nem használod ezeket
Megjegyzés: ezek tönkreteszik az arcbőrt, bárki bármit is mond.

Régen is ennyi idős korban kezdték el a lányok kipróbálni a sminkelést. A bőrt pedig nem teszi tönkre. Csak mindig le kell mosni rendesen.
Én már harmincas vagyok, de kb. ilyen korban kezdtük el megpróbálni kihúzni a szemünket, kipróbálni a szempillaspirált. Alapozók akkor szerintem még nem nagyon voltak, de púdert, pirosítót középiskolás koromban kezdtem el használni.
Mindent lehet szolidan és kirívóan is csinálni, úgyhogy lehet használni nyugodtan, csak megfelelően.

Még a korrektor oké, vagy ha pl.: szempillaspirált tennél azt is megértem, de az alapozó mi a jó életnek kell?
Mindennapos használat mellett eltömíti a pólusaidat teljesen. Arról nem beszélve, hogy, ha pattanásos vagy feltételezem zsíros a bőröd, na a zsíros bőrön még a hiper szuper matt alapozó is átfénylik púder nélkül, ami borzalmasan néz ki.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!