Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ez sok reggel suliba? 14/l

Ez sok reggel suliba? 14/l

Figyelt kérdés

Alapozó, korrektor patikra.

Semmi más kivéve ha ünnep vagy sulibuli...

Anya soknak látja, szerinte nem kéne ilyenhez nyúlnom.

2014. jan. 21. 18:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
33%

Először csak ennyi,aztán majd jön szépen sorba a szempilla spriál,meg minden tököm,és a végén ugyanolyan plázacica leszel,mint a többi..

De ha neked megfelel!

Igen,sok!

2014. jan. 21. 18:44
 2/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyáltalán nem sok, főleg ha szépen van felvíve és nem egy maszk lesz belőle.
2014. jan. 21. 18:49
 3/14 anonim válasza:
61%
Szerintem nem sok, ha pattanásos az arcod, ennyi pont elég, de több tényleg nem kell a hétköznapokra. :)
2014. jan. 21. 18:57
 4/14 anonim ***** válasza:
75%

Igen sok. 14 évesen nem kéne semmit, ismétlem SEMMIT használni. Se smink, se alapozó, se miniszoknya, se szempilla spirál, se cicanadrág, egy szóval semmit.

Úristen! Legközelebb már a 12 évesek, utána a 10-8-6 évesek fogják ezeket a sz*rokat használni. Minek? Aki szépnek talál megszeret így is, aki meg nem annak tökmindegy. Aki meg sminkel meg ezekkel szeret meg, az rl fog hagyni / furán fog rád nézni ha már nem használod ezeket

Megjegyzés: ezek tönkreteszik az arcbőrt, bárki bármit is mond.

2014. jan. 21. 18:59
 5/14 anonim ***** válasza:
73%

Régen is ennyi idős korban kezdték el a lányok kipróbálni a sminkelést. A bőrt pedig nem teszi tönkre. Csak mindig le kell mosni rendesen.

Én már harmincas vagyok, de kb. ilyen korban kezdtük el megpróbálni kihúzni a szemünket, kipróbálni a szempillaspirált. Alapozók akkor szerintem még nem nagyon voltak, de púdert, pirosítót középiskolás koromban kezdtem el használni.

Mindent lehet szolidan és kirívóan is csinálni, úgyhogy lehet használni nyugodtan, csak megfelelően.

2014. jan. 21. 19:18
 6/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sok:)
2014. jan. 21. 19:50
 7/14 anonim ***** válasza:
egy szép szempillaspirál csak kiemeli a lány szemét, hogy még bájosabb legyen az arca! a korrektor meg azért, mert ha van egy nagy piros foltod akkor azt simán el lehet takarni vele!! nem tudom hol él az egyik előttem levő (elfelejtettem hanyas) de nagyon nincs tisztába ezekkel...:/
2014. jan. 21. 20:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Még a korrektor oké, vagy ha pl.: szempillaspirált tennél azt is megértem, de az alapozó mi a jó életnek kell?

Mindennapos használat mellett eltömíti a pólusaidat teljesen. Arról nem beszélve, hogy, ha pattanásos vagy feltételezem zsíros a bőröd, na a zsíros bőrön még a hiper szuper matt alapozó is átfénylik púder nélkül, ami borzalmasan néz ki.

2014. jan. 21. 22:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Egyetértek az utolsóval..korrektor simán belefér, még szempillaspirál, szájfény is akár, de alapozót ennyi idősen ne használj. Ráadásul ilyen fiatalon még annyira érzéke sincs az ember lányának az ilyesmihez. Egyik ismerősöm próbált ennyi idősen alapozót használni, de tök más színt kent fel, mint, amilyen a bőrszíne és mindenki azon röhögött, hogy látszott a nyakán a vonal, amíg bekente:D
2014. jan. 22. 12:55
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek. Akkor az alapozót hanyagolom minden esetben. Köszi, hogy időt szántatok kérdésre
2014. jan. 22. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!