Lanyok, ti reggel mennyi ideig keszulodtok a suliba?
Reszletesen is leirhatjatok,hogy mivel mennyi idot toltotok el. Kort is.Koszi (:
18/L
felöltözés 5 perc
fésülködés, mosakodás, fogmosás 5 perc
smink negyed óra :D
ezenkívül kaja+kávé 10 perc, bepakolás 5 perc
olyan 40 perc alatt megvagyok
19L
általában 5:25-kor kelek
hajat mosok és megszárítom: 20 perc
kisminkelem magam(alapozó, púder, szempillaspirál, labello):10 perc
kivasalom a hajam:10 perc
kaja:10 perc
egyéb:5-10 perc
6:45-kor megy a buszom, szerencsére közel van a buszmegálló, úgyhogy azzal nem megy el sok idő, mire kiérek
18/L
Ébredéstől számított szundigomb nyomogatás: 10-15 perc
Mosakodás, fogmosás: 10 perc
Smink: 15-20 perc
Haj: 5-10 perc
Öltözködés: 15-20 perc
Kaja: 5-10 perc
Nagyon lassú vagyok reggelente... :D
Olyan másfél órával azelőtt szoktam kelni, hogy el kell indulnom.
L/19
Mosakodás, kontaktlencse berakás, fogmosás, stb.: 8-10 perc
Öltözködés: 6-8 perc
Haj: 10-15 perc
Smink: 20 perc
Szóval nálam is kb. 40-45 perc.
19L
5:15- kor kelek, 30- ig teát csinálok és megiszom
5:30: megyek fürdőbe, fogat, arcot mosok
5:40/45/: megyek a szobámba, bekapcsolom a rádiót, felöltözöm, sminkelek, megcsinálom a hajam
6:30 körül elindulok
amúgy smink meg haj nem sok idő, kb 10 - 15 perc, de valahogy mindig eltelik az idő
17L
mivel általában nagyon lusta vagyok ,mindig az utolsó pillanatban kelek:D szerencsére a buszmegálló csak 3 percre van,de néha nehéz lifttel lekeveredni a földszintre ha mindig vki elhívja előlem:D
szóval a buszom 7:30ra van ott,persze ha nagyon késésben vagyok akkor tuti h előbb ér oda a buszmegállóba pár perccel.:D az első ébresztő 6:20 kor szól utána 6:45kor majd onnantól szundit nyomogatok 5 percenként 7 óráig.utána már mindent extra gyorsan kell csinálnom h elkészüljek meg még le is érjek időben.szóval a hajam elkészítem kb 5 perc alatt(ahhoz képest h csak ennyike időt szánok rá egyáltalán nem néz ki rosszul,sőt..:D
aztán smink,ez nekem csak hidratáló krémből, púderból,szempillaspirálból meg labellóból áll,szal ez kb 4-5 perc.aztán az öltözés is max 5 perc,kávéra van h nincs időm:/de a kajám is extra gyorsan szoktam elkészíteni.aztán általában 7:23-25kor indulok el.
mindig megfogadom h korábban fogok kelni,de eddig szinte sose tudtam betartani:/pedig sokkal jobb lenne kényelmesen elkészülődni mint így mindig futtában.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!