Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercingesek: sikerült...

Nyelvpiercingesek: sikerült valamivel elmulasztani a (nem kezdeti) duzzanatot, esetleg fertőzést?

Figyelt kérdés

Pont három hete lett szúrva a nyelvem. Minden rendben volt vele, már másnap tudtam szinte rendesen enni, szépen gyógyult. A héten már gondoltam, lassan kicserélem rövidebbre a kezdő ékszert, mert lötyög lassan másfél hete, azóta nincs duzzanat, és gyógyultnak nézett ki.

Aztán a karácsonyi vacsin észrevettem, hogy a piercing mögött kicsit barnás-sárgás a nyelvem. Elsőre azt hittem, a kóla színezte be, és csak másnap kezdtem el foglalkozni a dologgal, amikor már fájt is és feldagadt. Tegnap még tudtam beszélni, ma már nem mernék megküzdeni a dologgal, irtóra fáj a nyelvem és a piercing teljes hosszában bedagadt. Gyakorlatilag nem tudom használni. A cigizés csíp.

Agyaltam, ettem-e valami gázat. Több, mint két hétig nem volt tejtermék az étrendemben, sokan mondtak, most már lehet... Nagyon direktben így sem ettem, csak pl pörköltben volt tejföl. Emellett pont karácsony óta beteg is vagyok (influenza). Remélem, nem a nyelvem miatt, vagy a nyelvem nem az influenza miatt beteg...

Naaagyon meg szeretném tartani a piercinget... volt már valakinek hasonló, aki az ékszer végleges kiszedése (aztán újraszúrás, minden elölről...) nélkül meg tudta szüntetni a duzzanatot és meggyógyult?

Hálás köszönet

2013. dec. 27. 10:14
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!