Nyelvpiercingesek! Segítség?
őszintén mondom nekem csikis érzés volt, amikor átszúrták a nyelvem, ha jól leérzéstelenítik akkor max kellemetlen lehet
már aznap valamennyire feldagad, nem tudom mennyi a valóságalapja a feles dolognak, szerintem ez hülyeség, de ki tudja
hát kb 2× akkora lesz a nyelved, nekem annyira fel volt dagadva, hogy a szélén látszódtak rajta a fognyomaim, és hiába volt benne nagy szár alul-felül sokkal dagadtabb volt, ilyen mélyedések lettek körülötte, több napba telt mire azok begyógyultak
átlagban 3 napig tart, ezt mondta a piercinges, nekem is eddig tartott, de mondta a srác, hogy lehet, hogy 1 hétig is tarthat a dagadság
én 4 kilót lefogytam a 3 nap alatt, mert nagyon keveset tudtam csak enni
amíg be van dagadva, pösze is lehetsz, ha annyira rossz lesz a helyzeted, mint nekem
minden evés után öblögetni kell
tejtermékeket mellőzni kell 2 hétig (mert erjed a tej) és a húsokat is ajánlott 1 hétig mellőzni (baktériumok miatt)
én nyáron szúrattam, egy tanárom vette még csak észre, de ő is csak azért, mert kidugtam a pc-t
a "legjobb" az volt az egészben, hogy az öblítőtől amit a piercinges ajánlott, hánytam, nem is egyszer (utána "át álltam" a fogkrémes-vizes öblögetésre és utána nem hánytam)
ja és annyira fel volt dagadva és úgy reagált a szervezetem a piercingre, hogy csomók lettek tudod ott a nyakamnál és 39 fokos lázam volt, majd hirtelen a 4. napra tiszta jól lettem
remélem neked könnyebb lesz átvészelni az egészet, ezt nem kívánom senkinek az biztos
remélem segítettem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!