Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Nyelvpiercingesek! Segítség?

Nyelvpiercingesek! Segítség?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék nyelvpiercinget,bár a szüleim nagyon ellenzik... Ezért lenne pár kérdésem.. Mennyire fáj a szúrás? Most lövettem ki a fülem,pl. ahhoz képest mennyire fog fájni? Olyanokat hallottam hogy miután kiszúrják egy-két feles és fel sem fog dagadni.. az ilyenek mennyire igazak? mennyire fog megdagadni amúgy? és mennyi ideig fog tartani a duzzanat? Beszéd közben nem látszik,hogy van valami a számban? Mennyire lesz nehéz enni vele? Milyen kezelési tanácsokat tudtok adni,hogy minél hamarabb meggyógyuljon? És arra milyeneket,hogy a szülők ne vegyék észre??
2011. nov. 2. 19:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

őszintén mondom nekem csikis érzés volt, amikor átszúrták a nyelvem, ha jól leérzéstelenítik akkor max kellemetlen lehet

már aznap valamennyire feldagad, nem tudom mennyi a valóságalapja a feles dolognak, szerintem ez hülyeség, de ki tudja

hát kb 2× akkora lesz a nyelved, nekem annyira fel volt dagadva, hogy a szélén látszódtak rajta a fognyomaim, és hiába volt benne nagy szár alul-felül sokkal dagadtabb volt, ilyen mélyedések lettek körülötte, több napba telt mire azok begyógyultak

átlagban 3 napig tart, ezt mondta a piercinges, nekem is eddig tartott, de mondta a srác, hogy lehet, hogy 1 hétig is tarthat a dagadság

én 4 kilót lefogytam a 3 nap alatt, mert nagyon keveset tudtam csak enni

amíg be van dagadva, pösze is lehetsz, ha annyira rossz lesz a helyzeted, mint nekem

minden evés után öblögetni kell

tejtermékeket mellőzni kell 2 hétig (mert erjed a tej) és a húsokat is ajánlott 1 hétig mellőzni (baktériumok miatt)

én nyáron szúrattam, egy tanárom vette még csak észre, de ő is csak azért, mert kidugtam a pc-t

a "legjobb" az volt az egészben, hogy az öblítőtől amit a piercinges ajánlott, hánytam, nem is egyszer (utána "át álltam" a fogkrémes-vizes öblögetésre és utána nem hánytam)

ja és annyira fel volt dagadva és úgy reagált a szervezetem a piercingre, hogy csomók lettek tudod ott a nyakamnál és 39 fokos lázam volt, majd hirtelen a 4. napra tiszta jól lettem

remélem neked könnyebb lesz átvészelni az egészet, ezt nem kívánom senkinek az biztos

remélem segítettem

2011. nov. 2. 20:33
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak megerősíteni tudom az első élménybeszámolóját, dettó ugyanez volt.
2011. nov. 2. 20:55
 3/12 anonim ***** válasza:
hát második, akkor nem vagyok egyedül, pedig eddig teljesen ebben a hitben éltem :D
2011. nov. 2. 21:06
 4/12 anonim ***** válasza:
Én is ebben a hitben voltam! :) Mondjuk azt nem tudom, hogy a fertőtlenítőtől hánytam-e, vagy csak simán a láz miatt, de minden kijött belőlem, annyira beteg voltam. Most nem jut eszembe, mivel öblögettem a szám, de ilyen piros-fehér doboza volt és barna az üvege, a gondolatától is öklendeznem kell, annyira megundorodtam tőle. Sajnos nem jutott eszembe mást használni.
2011. nov. 2. 21:09
 5/12 anonim ***** válasza:
én Phlogoshol-t használtam, az ízével nem is lenne baj, de többet nem használom az biztos :D
2011. nov. 2. 21:14
 6/12 anonim ***** válasza:
Megtaláltam, az enyém Chlorhexamed. Azt sajnos nem tudom, hogy az íze közrejátszott-e a hányásban, de mivel kapcsolódik hozzá az élmény, én se használnám soha többet :D
2011. nov. 2. 21:20
 7/12 anonim ***** válasza:
az egész a legjobban az volt, hogy miközben hánytam a macska szaglászni akarta és bele akart nyalni és közben őt is tartanom kellett (Y)
2011. nov. 2. 21:36
 8/12 anonim ***** válasza:
*az egészben a legjobb xdd
2011. nov. 2. 21:36
 9/12 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de sírok a röhögéstől :DDD
2011. nov. 2. 21:48
 10/12 anonim ***** válasza:
akkor nem volt vicces, de bevallom most az :D
2011. nov. 2. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!