Férfi vagyok! Lila a szemem alatt, ha normálisan alszom akkor is, mit tegyek vele? Mitől tudom elmúlasztani nagyjából?
éjszakai kenőcs vagy hasonló ? sminkelni nem akarok!
22/f
nekem is ez a problémám,de a smink se segít meg semi,uh én is várom a válaszokat!
Üdv!
18/L
Semmi,gyerekek,semmi nem tünteti el.Ha adottság és így születtél,akkor tehetsz rá kanalat meg c-vitamint.
Professzionális korrektor elfedi,de hát ez nálad nem jöhet szóba.Meg olvastam itt a gyak-in,hogy létezik valami lézeres halványító kezelés,de nem én nagyon hiszek benne.
Maradok tisztelettel:karikás szemű
Legutóbb válaszoltam egy hasonló kérdésre és nagyon lepontoztak érte, de látom a tanácstalanságot. Nekem is hasonló gondjaim voltak. A bőrgyógyászom mondta, hogy a nem megfelelő vese vagy májműködés okozhatja. Elküldött vérvételre és azalapján azt mondta, hogy kicsit pang a májműködésem. Annak kezelésére javasolta a
RAPHACHOL port, ami tulajdonképpen feketeretek kivonat. Én helyette nyers feketeretket szoktam enni, de most nincs szezonja, úgyhogy marad a por.
És nekem bevált. (Emellett, ha többet iszol,biztosan nem árt az egészségednek.)
A májműködést javítja még a májfűből készült tea, a ligetszépeolaj és egyáltalán az omega-3 olajat tartalmazó olajok és ételek, pl. halolaj, lenolaj, a dió, az avokádó.
Annak, akinek vesebetegség áll a hátterében nem tudom, mit ajánlanak.
Remélem ezúttal nem pontoznak le nagyon a kedves kozmetikai-termék forgalmazók. 24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!