Hogyan húzzátok ki a szemeteket szemceruzával normálisan?
Figyelt kérdés
Tudom, ez lenne a világ legegyszerűbb dolga, de nekem mégsem megy. Alul és fölül szeretném kihúzni, de mégsem vagyok megelégedve az eredménnyel... Sosem lesz egyenes a vonal felül (maszatos, stb.), alul (nem a könnyvonal, hanem a szempillák alatt) meg iszonyat hülyén néz ki az a vonal, merthogy van még egy kis fehér rész ott... Ti hogyan csináljátok?2011. aug. 21. 16:25
1/10 anonim válasza:
Alul mindig filces tussal húzom ki, az sose maszatos, meg a szempilládra se kenődik rá.
2/10 anonim válasza:
Ja meg a könnyvonalat is filces tussal, de azt épp hogy a szempillák tövében (hogy ne folyjon (ez így helyes?) bele a szemembe).
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi, én is gondoltam már a filcre...
2011. aug. 21. 16:45
4/10 anonim válasza:
Felülre inkább a tust ajánlanám (350Ft-os ázsia centeres is megteszi) és tudsz vele gyakorolni szép vonalat húzni, én legalábbis jobban szeretem ezt mint a szemceruzát( nekem is az maszatolódik.)
5/10 anonim válasza:
NE vegyél olcsó tust. folyik, elkenődik, csípi a szemed stb. ha már veszel egyet, vegyél egy rendeset.
6/10 A kérdező kommentje:
Már vettem tust (Essence), de azt még annyira sem tudom használni :D Azért gyakorolgatok, de hétköznapra nem akarok tust használni, az túl erős.
2011. aug. 21. 18:17
7/10 anonim válasza:
A tus semmivel nem erősebb, mint egy szemceruza, csak élesebb vele a vonal és ezért látod durvábbnak. Alul ha hülyén néz ki, hogy a vízvonalad nem húzod ki, akkor vagy kihúzod azt is vagy egyáltalán nem húzod ki alul. Tussal nem lesz maszatos a vonal, de ha a cerka maszatos, a tus meg nem jó, akkor inkább ne fesd magad. (:
8/10 A kérdező kommentje:
HEHE
2011. aug. 21. 21:27
9/10 anonim válasza:
tusteszt, ajánlom nézd meg, hasznos lehet.
alul pedig ne a szempillák alatt húzd ki, hanem a vízvonalon. hamarosan lesz egy szemceruzás cikk is az oldalon, ha érdekel, figyeld. 1-2 nap és felkerül.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi, megnézem ezt az oldalt! :)
2011. aug. 22. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!