Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mit csináljak az arcommal...

Mit csináljak az arcommal hogy normálisan le tudjam alapozózni? Mert hámlik és akkor olyan csúnyán felhozza az alapozó a bőröm.

Figyelt kérdés
2010. nov. 25. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Bőrradír egy héten 1-szer.
2010. nov. 25. 18:24
 2/10 anonim ***** válasza:
45%

igen bőrradír mindenképp.

Én úgy szoktam alapozni, hogy előtte bekenem hintőporral az arcomat, sokkal szebb lesz úgy:)

22L

2010. nov. 25. 18:38
 3/10 anonim ***** válasza:
Amit előttem írtak, bőr radír, de olvastam olyat is hogy előtte kend be testápolóval, várd meg míg beszívódik s utána vidd fel az alapozót. :)
2010. nov. 25. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:

nekem is ilyen problémám volt.

először is ha tudsz menj el kozmetikushoz egy kezelésre.

fontos hogy megfelelő termékekkel hidratáld. eddig vettem a drogériákban a krémeket, de most már csak a kozmetikustól veszem a kis tégelyekben. olyan szinten rendbe hozta az arcom..pedig nekem néhol pikkelyes volt úgy hámlott.

hintőport én száraz bőrre nem ajánlom. radírozás az fontos. valamint a megfelelő alapozó. folyékony lehetőleg ásványi anyag tartalmú.

2010. nov. 25. 18:45
 5/10 anonim ***** válasza:
74%

testápolót??????

nem hiába TEST ápoló...azokat nem szabad arcra... egy jó arckrém, tonik, meg radír kell.

és mindenképp be kell kenni smink előtt, de meg kel várni míg beszívódik, mert ha nem akkor csomós lesz.

2010. nov. 25. 18:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha használsz bőrradírt, akkor próbáld egy ideig hanyagolni, nekem pl attól lett ilyen. :/ Meg hidratáld kívül-belül rendesen. És lehetőleg amíg nem jön rendbe, hanyagold az alapozót, amúgy sem lesz szebb a bőröd tőle, így semmiképp legalábbis :D
2010. nov. 25. 21:42
 7/10 anonim ***** válasza:
63%

A testápolót az egész testedre az arcodra is kenheted ...

Ugyanúgy hat az arcra is mivel ott is BŐR van ...

Nincs ráírva a tubusra, hogy arcra ne kend mert belehalsz! -.- De ha annyira para, akkor fizess külön ARC-ra szánt krémet.

2010. nov. 25. 22:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Na ja, az arcodon is bőr van, de sokkal vékonyabb, mint a tested többi részén, így teljesen más igényei vannak...a másik, h az arcod nincs védve ruhával, mint a bőröd nagy része, ezért sokkal jobban ki van téve a környezeti hatásoknak...teljesen más termékekkel kell ápolni...
2010. nov. 25. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
41%
Egyébként van olyan testápoló, amire rá van írva, h nem ajánlott arcra használni...
2010. nov. 25. 23:02
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!!
2010. nov. 26. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!