Mit csináljak az arcommal hogy normálisan le tudjam alapozózni? Mert hámlik és akkor olyan csúnyán felhozza az alapozó a bőröm.
igen bőrradír mindenképp.
Én úgy szoktam alapozni, hogy előtte bekenem hintőporral az arcomat, sokkal szebb lesz úgy:)
22L
nekem is ilyen problémám volt.
először is ha tudsz menj el kozmetikushoz egy kezelésre.
fontos hogy megfelelő termékekkel hidratáld. eddig vettem a drogériákban a krémeket, de most már csak a kozmetikustól veszem a kis tégelyekben. olyan szinten rendbe hozta az arcom..pedig nekem néhol pikkelyes volt úgy hámlott.
hintőport én száraz bőrre nem ajánlom. radírozás az fontos. valamint a megfelelő alapozó. folyékony lehetőleg ásványi anyag tartalmú.
testápolót??????
nem hiába TEST ápoló...azokat nem szabad arcra... egy jó arckrém, tonik, meg radír kell.
és mindenképp be kell kenni smink előtt, de meg kel várni míg beszívódik, mert ha nem akkor csomós lesz.
A testápolót az egész testedre az arcodra is kenheted ...
Ugyanúgy hat az arcra is mivel ott is BŐR van ...
Nincs ráírva a tubusra, hogy arcra ne kend mert belehalsz! -.- De ha annyira para, akkor fizess külön ARC-ra szánt krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!