Hogyan tudnék szépen alapozózni?
Figyelt kérdés
mmint hogy szép hatást érjek el utána. leírnátok v linkelnétek vmit amin megnézhetném?2011. jún. 2. 15:20
1/4 anonim válasza:
hát én szoktam, mintha arckrém lenne...
vagyis nyomok az ujjamra, szétkenem, hogy kb 4-4 ujjamon legyen, és utána így rákenem az arcomra. fentről lefelé kend, és semmiképp ne rakj sokat ! meg passzoljon a bőrszínedhez
17/L
2/4 anonim válasza:
A legjobban a habalapú alapozóval jársz. Van akinek szivaccsal könnyebb, de én az ujjammal szoktam. Az a legfontosabb, hogy pont olyan színűt válassz, mint amilyen a bőrszíned. Esetleg próbáld meg alapozóecsettel, de az csak akkor jó igazán, ha márkás.
3/4 anonim válasza:
Én szépen csak a folyékony alapozóval tudok dolgozni,először nyomok egy kicsit az ujjamra,majd bepöttyözöm az arcom az alapozóval(remélem érthető,szóval ami az ujjam hegyén van azt rá nyomom az arcomra)majd elkenem.Fontos,hogy mindenhova egyenlő arányba kerüljön alapozó és,hogy ne legyen 'maszk hatása'az alapozódnak húzd le egy kicsit a nyakadra és jól dolgozd bele a bőrödbe.
Amire még nagyon oda kell figyelni az alapozód színének mennie kell a bőröd színéhez,mármint hasonló árnyalatúnak kell lennie.
4/4 anonim válasza:
Én ecsettel szoktam, és a végén átsimítom a kezemmel.Így tökéletes lesz, de nem maszk hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!