Nem nőtt vissza a szemöldököm, mindennap ceruzával rajzolgatom. Kozmetikus meg tudja szépen csinálni? Nem tetováltatni szeretném, de nem is befestetni, mivel hiányos. Az ívét szeretném megrajzoltatni, tartósan. Lehetséges ez? 16/L
A hajam festetett rézvörös, a szemöldökömet világosbarna szemöldökceruzával rajzolom meg minden nap!
Ha a kozmetikus meg tudja csinálni, mégis hogyan?
És mennyiért?

Én olyan erős, sötét tetovált szemöldököket láttam.. hát nem tudom!
Ahhoz, hogy kitetoválják, le kell gyantáztatni az egész szemöldököm? Vagy erre rá is lehet halványan?

Rá is lehet tetoválni.
Azért láthatsz annyi rondát,mert boldog,boldogtalan tetovál. Neked (vörös hajhoz) biztos nem feketét használnának,hanem olyan szint ami passzol a hajadhoz,a szemedhez,a bőröd szinéhez
Igazad lehet! :D
A henna gondolom sokkal drágább, nem?
A tetoválás idővel kikopik?

Hát szerintem meg rajzolgasd, sok elrontott tetoválást láttam már, amikor úgy kezdődött, hogy "persze, nem lesz sötét" és úgy végződött, hogy "bocsi". XD
Ha nem több éve hiányos a szemöldököd, akkor ne csináld. Valószínűleg visszanő. Egyszer nekem is kissé rosszul lett szedve, és kellett neki 1,5-2 év, de utána visszanőtt. Azért a természetes csak jobb, akármilyen szálas és egyéb tetoválás, látszik rajta, nem az igazi. A pasik meg egyenesen viszolyognak tűle. :S
Na meg mi van, ha átfesteted a hajad, mert megunod?
Én is ettől tartok! :D
Már vagy 3 éve ilyen a szemöldököm, ez már nem fog visszanőni, mivel fentről csipkedtem ki belőle (ne kérdezd, hogy miért :S :D) szörnyen néz ki, ha nem rajzolgatom..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!