Ma megyek tetováltatni, segítenél pár dologban?
Szóval csak az általános tudnivalókat szeretném én is tudni. Kb. mennyire fáj,meddig piros,mivel kell kenni,kell-e kötözni?
Nem tudom összefügg-e a kettő,de nekem volt piercingem,de nem igazán bírta a testem,ki kellett szedni. Meg volt egyszer a porcba lőve fülbevaló,annak se lett jó vége.
Most újra van lőve,de 3hét elteltével még mindig érzékeny a bőröm ott.
A tetkónál is ilyen szerencsétlen leszek majd? Van benne összefüggés?
Meg fogom tőle is kérdezni,ez csak természetes.
De kíváncsi vagyok,hogy ezek a piercinges ügyek összefüggésben lehetnek-e a tetkóval majd. Mármint,hogy az sem fog gyógyulni,vagy valami baj lesz.
A tetoválás nem lehet halálos,ugye?:D
a fájdalom tűrhető
nekem azt mondták, hogy 3 óráig maradjon a fólis, utána nedves ronggyal töröljem át, kenjem bepanthen plus krémmel és ne érje víz 4-5 napig. a törlést-kenést 3 óránként ismételni kell. kb 1 hét alatt heg lett rajta ami egyik reggel egyben lejött(végigihúzod rajta a kezed és ilyen finom rétegben lepereg). utána minden kibír, báz áztatni(tehát strandolni) 1 hónapig nem szabad vele és napoztatni sem igen.
van, ahol azt mondják 3 napig fóliázd, de sztem hülyeség, mert ki kell száradnia és ha a törlést.kenést rendesen cisnálod felesleges fóliával dunsztolni.
én totál fémallergiás vagyok, a tetkónál semmi bajom sem volt, más több, mint egy éves
Köszönöm,kicsit sikerült megnyugtatnotok.
Az a helyzet,hogy eddig nem féltem,demár csak órák kérdése. Pontosabban 4órán múlva,már ott fogok a székben csücsülni. Kicsit beparáztam,hogy mennyire fog fájni,vagy valami komoly problémám adódik utána belőle.
Amúgy ha nincs most bepanthen,akkor jó a tetran vagy a körömvirág is?
Egyik bnőm sikosítóval kente,azt is javasolták...
én a csuklómra csináltattam, kibírható, de rohadtul fájt, főleg amikor éreztem, hogy az inakat üti a tű:D mikor kész lett nem fájt, pár óra múlva elkezdett, 2 napig nagyon rossz volt, ha mozgattam a csuklóm. nagyon hamar behegesedett, 1 hét alatt lejött a var, szóval tulképp. 2 hét múlva már tökéletes volt.
hova szeretnél és mit?
nemtom így elmagyarázni,hogy konkrétan mi lesz,de amúgy a bal csípőcsontom fölé,tehát a hasamra.
Szóval nagyon fog fájni?
Na indulok!:)
Majd írom,hogy mi lett. csak este fél11-re érek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!