Nem birom a tust normálisan használni, mindig ilyen egyenletlen lesz, hogy tudom könnyen?
Sehogy, ezt gyakorolni kell. Minél többet csinálod, annál jobban fog menni. Volt egy lány a kollégiumban, neki végig lehetett követni a fejlődését, minden nap tussal húzta ki a szemét, kb. fél év kellett, hogy tökéletesen egyenes és egyforma vonalat tudjon húzni.
Türelem és gyakorlás, ez a trükk.
én a szemhéjam közepétől kezdem kifelé húzni, majd belül is..nem mindig sikerül egyenletesre, de általában nem olyan feltűnő, hogy nem teljesen egyenes :) a végét meg kihúzom egy picit olyan macskásra :)
itt találsz nagyon sok videót :)
http://www.youtube.com/results?search=Search&resnum=0&oi=spe..
Én olyan tust használok, amivel könnyű dolgozni, tehát keményebb a vége. Szerintem az ilyen puhával ami elhajlik én se tudnék szép cicaszemeket alkotni!
Amit az egyik hozzászóló írt, hogy előbb rajzold meg ceruzával és utána menj rá tussal, szerintem az jó ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!