Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pink Panda vagy Make up plaza?

Pink Panda vagy Make up plaza?

Figyelt kérdés
Honnan érdemesebb rendelni?
2013. dec. 5. 22:14
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

Én a Make up plazatól szoktam rendelni. Több érv is szól mellettük. Ha a legutóbbit nézzük, akkor azért vásároltam tőlük, mert annyira meglepődtem a Pink P. facebookos kiírásán, hogy gyertek vásárolni, hogy elfogyjon a termékünk, hogy egyszerűen elment tőlük a kedvem. Annyira szánalmas és amatőr húzás volt ez tőlük szerintem.

Na mindegy, más miatt is Make up plázát szeretem, hosszú lenne a lista.

2015. nov. 12. 08:17
 22/28 anonim válasza:

Nekem a Make Up Plaza a favorit :))

Egyszer (azóta már többször) vásároltam tőlük és előtte felhívtam őket egy termék miatt. Én sem értettem, de lebeszéltek róla :))) Pedig ezzel maguk alatt vágták a fát, viszont fontos volt számukra az én igényem és ezzel bebizonyították, hogy igenis számít a vásárló nemcsak a bevétel (én ezt más webáruházban nem éreztem!!). Iszonyat korrektségről tettek ezzel nálam tanúbizonyságot és abszolút elnyerték a bizalmam. Ha valami trágya, akkor azt megmondják (persze tök intelligensen adták a tudtomra anélkül, hogy ócsároltak volna!). Tanítani kellene az ilyen ügyfélszolgálatot mindenhol.

2016. jún. 13. 08:33
 23/28 anonim ***** válasza:

A Make Up Plazaval nincs tapasztalatom, de rákerestem, és ígéretesnek tűnik.

A Pink Pandáról 1X rendeltem, de nagyon drágának tartom, és a termékek minőségével sem voltam megelégedve. (Mellesleg elég gáz, ahogy Eszti reklámozza orrba-szájba. A legutóbbi YouTube-videójában is...)

2016. okt. 1. 14:51
 24/28 anonim válasza:
100%

Én azért szeretem a Make Up Plazat a legjobban, mert nem durva, nyomulós a reklámja.

Elegem van már a nyomulós reklámokból, hogy vegyél-vegyél-vegyél és csak nálam a jó, én vagyok a legjobb, csak nálam kapható, meg stb. erőltetett, ráadásul hamis leírások és ez abszolút megtévesztő.

Viszont a Make Up Plaza tök korrekt! A szerénységével is meg tudott maradni profinak. Eleve a vásárlókhoz való hozzáállása a weboldalon már tükrözi az egész filozófiájukat. Arról nem is beszélve, hogy végtelen türelemmel vannak a vásárlók felé (volt szerencsém tapasztani) és a szakértelem szempontjából is náluk a pont.

Nekem nem elég az, hogy sok cucc legyen egy áruházban, hanem a külcsín, a kiszolgálás, a hozzáértés és a körítés is számít. Nekem a Makeuplaza olyan kis nyugis, kedves, türelmes, professzionális meg ilyesmi. Én ezért szeretem őket jobban.

2016. nov. 13. 14:14
 25/28 Vivikee18 válasza:

Nekem Eszti emailjei kifejezetten irritálóak és gyerekesek..Azokról beszélek amiket a hírlevélben kapunk..meg 3000ft os vásárlási limit stb..és nem is minden termék cruelty free!!!

hiába hangoztatja

2016. dec. 1. 09:41
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem rendeltem a Make up Plaza-tól. Nekem bejött a Pink Panda. Szerintem klassz a marketingjük, eleve megnyerőbb egy oldalon a világos dizájn, mint a sötét. A szállítás gyors (a GLS-t nagyon szeretem), a csomagolás is tetszik, bubifóliába csomagolnak mindent + ,,cuki" selyempapírba és jó vastag papírborítékba. Még soha nem tört össze semmi, amit rendeltem tőlük, pedig sokszor rendeltem már.

Egyetlen egyszer fürödtem be egy körömlakkal, ami irtó pici volt, kb. két centiméter az egész üveg! A kupak mérete nyilván itt nem számít. De ez lehet, hogy az én hibám volt, mert nem olvastam el, hogy hány mililiteres, de igazából nem is nagyon igyekeztek, hogy feltüntessék az oldalon a termék leírása körül. És a lakk színe totál nem olyan volt, mint a képen, de sebaj.

Ezt az egy esetet leszámítva tökéletesen meg vagyok elégedve velük. Eszti nekem annyira nem szimpatikus, de ez nem is számít, mert klasszak a termékek, egy átlagos emberkének tökéletesen megfelel a webshop kínálata. A profik meg nyilván nem olyan termékeket használnak, mint a Makeup Revolution.

És igazából nem értem, miért kellene annyira szidni őket, pár száz forint különbség miatt nem kell csődöt jelenteni.

Ja, és mindig van akció! Ha feliratkozol a hírlevélre, sokszor kapsz ajándékot, amit te választhatsz, meg kupont, amivel olcsóbb lesz az egész rendelés 10-20%-kal. Nekem ez is tetszik.

Válaszolva a kérdésre: én a Pink Pandától rendelek, ha rendelek.

Ui.: Köszi a válaszolóknak, hogy ennyi mindent írtak, most ki fogom próbálni a -make up Plaza-t is! :)

2017. jan. 20. 11:17
 27/28 Punkika válasza:
Én imádom a pink pandát. Iszonyú sok akció szokott lenni. Most rendeltem harmadszorra, a rendelés végén pedig be adott egy csomó nagyon akciós cuccot. Szóval eddig még nem csalódtam.
2020. febr. 2. 22:44
 28/28 anonim válasza:
Habár ez egy régi bejegyzés, de nekem még mindig a magyar Make Up Plaza a szimpatikus. Valahogy igényesebbek és nem olyan tukmálósok, mint a szlovén Pink panda. A PP legújabb mistery box reklámon pedig egyenesen kiakadtam: totál parasztvakítás az egész (a csomagolás menete, erőltetett a reklám stb.). Nekem a gagyi körítésük az, ami ellenszenves (csak most, csak neked, mindennek mennie kell, vedd meg, mert ránkragadt stb.). Hiába a sok kínai revolution cucc akció, azokat bárhol be lehet olcsón szerezni.
jan. 13. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!