Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pink Panda vagy Make up plaza?

Pink Panda vagy Make up plaza?

Figyelt kérdés
Honnan érdemesebb rendelni?
2013. dec. 5. 22:14
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Túlzás azt állítani, hogy azonos árkategória mert van olyan termék ami több mint 1000Ft-tal drágább a Pink Pandánál. Mióta leírtam ide a véleményem azóta rendeltem a Pink Pandától is és elégedett voltam szóval nálam most már mindkettő favorit. :)
2014. jún. 9. 15:16
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a Make Up Plaza a jobb, mert valahogy bizalomgerjesztőbbek. Jobbak a termékek és a kiszolgálás is. Tapasztalatból írom, nem csak a levegőbe! Nagyon felkészültek. Ellentétben a PP-vel, ami egy drogéria jellegű bolt (táska, régebben meg még líciumot is árult). Nekem ez nem jön be. Persze mindenki ott vásárol ahol akar, de minek vegyek Szlovéniából, ha itthon különb dolgokat is megkapok jóval magasabb fokú hozzáértéssel és kínálattal. Máshonnan is szoktam vásárolni, de ha sminkről van szó, akkor Magyarországon szerintem a Make Up Plaza a legjobb és a legkorrektebb.
2014. szept. 23. 08:22
 13/28 anonim ***** válasza:
66%

Én a MUP-ot szeretem jobban (Make Up Plaza). Valahogy jobban egyben van az oldaluk és professzionálisabbak. De igazából az ár is számít és hogy ők magyarok. Meg náluk több olyat tudok összevásárolni, ami nekem megfelel. Nyilván ha kínai neszeszert szeretnék, akkor a PP-től vásárolnék, mert olyat a MUP nem árul. De lehet azt sem a PP-nél venném meg, mert minek rendeljek szlovén cégtől, akkor már bemegyek egy sima helyi drogériába.

Szóval nálam a Make up páláza a nyerő minden téren.

2014. szept. 24. 12:17
 14/28 anonim ***** válasza:
68%

Make Up Plaza! Nem kérdés :-)

Nem vagyok gonosz, de ha megnézitek, akkor nem egészen korrekt dolgokat írnak le a honlapjukon. Az, hogy elírások vannak, mely helytelen magyar nyelvtan az betudható annak, hogy nem magyar, hanem szlovén cég és aki üzemelteti (a kis eszti blogger) az nem áll a helyzet magaslatán sem szakmailag sem sehogy.

Elég vicces, amikor azt írják valamire, hogy arcpirosító és közben az egy szemhéjfesték primer. Ilyen bakikat a Make Up Plaza-nál még sosem olvastam.

De nem ezért nem szimpi a pink, hanem mert egyszerűen nem csípem a stílusukat és én a profibb benyomást kedvelem. Ha ebből indulok ki, akkor a Make Up Plaza. Meghát amúgy is nagyobb a választék a MUP-ban.

2014. okt. 23. 18:44
 15/28 anonim ***** válasza:
56%

A Make up plaza -tól

MERT: mindent leírtak előttem, talán csak annyival egészíteném ki, hogy én még soha ilyen korrekt webáruházzal nem találkoztam, mint a mup. nemcsak az árak, ügyfélszolgálat stb., hanem maga az egész hozzáállás, tájékoztatás, visszaigazolás stb. igazából ha picikével drágábbak lennének még akkor is tőlük vásárolnék, mert nálam fontos a benyomás.

2015. júl. 6. 10:56
 16/28 anonim ***** válasza:
52%

Tudom, hogy hülyén hangzik, de annyira ellenszenves az az Eszter, hogy képtelen vagyok a pénzem neki adni :-)

Szóval a Make Up Plaza. Ők annyira profin adják elő, hogy nagyobb a bizalmam. Meg ők magyarok, a Pink meg nem. Én a hazai piacot támogatom :-D

2015. okt. 25. 14:37
 17/28 anonim ***** válasza:

Nekem a Make up plaza inkább.

Annyira szimpatikus a marketingjük: nem erőszakos, a honlapjuk is vevőbarát, látszik, hogy foglalkoznak a vásárlókkal (lásd a termékleírásukat). Az ügyfélszolgálatuk pedig verhetetlen! Szakmailag messzemenőkig felkészültebbek (egyébként nemcsak a Pink Pandánál, ott egy blogger az ügyfélszolgálatos, ami nem lenne gond, ha értene hozzá :-/

Gyors (1 munkanap), pontos, precíz csomagolás és minden mindig perfekt (legalábbis az eddigi rendeléseim).

A Pink Panda olyan banális hibákat ejt, hogy förtelem. Nézd meg a termékleírásukat pl. Van olyan termék, amire azt írják, hogy műanyag, közben meg papír.

A Make up pláza abszolút figyel a részletekre és sokkal szembetűnőbb, hogy vevőbarátok. Nemcsak feldobálják a termékeket és orrba-szájba reklámoznak, hogy gyere és vegyél, vegyél, vásárolj, üres a kosár stb. Nekem ettől mindig hányingerem van. A Pink Pandáról rikít, hogy a pénz, pénz, pénz a többi nem számít. Nem szeretem az ilyen stílust.

Szóval szerintem mindezeket figyelembe én a szolgáltatást is figyelembe véve, akkor Make Up Plaza érdemesebb rendelni.

2015. nov. 5. 16:59
 18/28 anonim ***** válasza:
27%
Most nem azért, de az utolsó 5 válasz 72%-os és ugyanaz a mondanivalója azaz jogosan feltételezem, hogy ugyanaz az ember írogat. Oké felfogtuk a Make Up Pláza a jobb..
2015. nov. 5. 17:30
 19/28 anonim ***** válasza:
52%

Jé, tényleg! Az enyém is 72%

Nem lehet, hogy programhiba? Egyébként én néztem ezeket a kommenteket és nem 72%-on álltak azok, melyek most valóban 72%-ot mutatnak! Így én meg azt feltételezem jogosan, hogy rendesen irányított, korlátozott az oldal és belenyúltak!

Egyébként én is Make Up Plaza ;-)

2015. nov. 9. 22:28
 20/28 anonim ***** válasza:
19%
Most meg érdekes módon 73%-os vagy. :D Tehát igaz amit írtam. Igazán nem bántani akarlak csak egy kicsit szánalmas amit csinálsz..
2015. nov. 9. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!