Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Pink Panda vagy Make up plaza?

Pink Panda vagy Make up plaza?

Figyelt kérdés
Honnan érdemesebb rendelni?
2013. dec. 5. 22:14
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ...a sleek paletták pl a mupnàl olcsóbbak...
2013. dec. 5. 22:29
 2/28 anonim ***** válasza:
84%

A Make Up Plaza-ból, egyértelműen, hogy onnan érdemesebb.

Érveim: megbízhatóbbak, magyar cég (nem szlovén, mint a másik, aki átjött ide), nem állítanak valótlant (ellentétben a másikkal, akiknek a nyitás napján már 8000 lájkjuk volt - kicsit büdös!), a MUP sokkal vevőorientáltabb, olcsóbb, profibb és nem ócsárolja és Leg-leg legezi magát orrba-szájba. Évek óta a magyar sminkonline egyik legmegbízhatóbb és leghitelesebb áruháza. Profi a csomagolás, gyors és olcsóbb a szállítás.

2013. dec. 6. 11:21
 3/28 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat :)

Én is a Make up plazától akartam rendelni, csak nagyon reklámozták a Pink Pandát és kíváncsi lettem. De elég drágának találom.

2013. dec. 6. 15:21
 4/28 anonim ***** válasza:
96%
Egyértelmű hogy a Make Up Pláza. 100%-osan megbízok bennük. Szerintem a weboldaluk is sokkal szebb és barátságosabb. A Pink Panda azért kapott annyi lájkot, mert Ehssty népszerűsítette..
2013. dec. 6. 16:27
 5/28 anonim ***** válasza:
84%

A Make Up Plaza -t javaslom, onnan érdemesebb.

Nálam több oka is van. Egyik az, hogy összességében mennyiségre nagyobb a választék és olcsóbb (árak és szállítás is). Nekem bejön, hogy intelligensebben adják elő magukat és ők még soha nem bántottak más cégeket, nem fizetnek bloggereknek (az vagyok és próbálkoztam náluk, de nem jött be :-) ellentétben a PP-vel, akik már a Revlont is kikezdték és fikázzák! Csak azért, mert náluk nincs. Annyira szánalmas, amikor egy külföldi webáruház bemegy egy másik országba és az ott már évek óta működő hazai cégeket lehúzza direkt, ez undorító! És Esztike jutalékért segít ebben nekik! Ráadásul semmivel sem tud többet felmutatni, sőt! Ha vissza akarsz neki küldeni valamit, akkor Szlovéniába kell küldened, ami nem olcsó!!! Emlékezzetek csak vissza a LA Makeup-ra, akik mára már a süllyesztőben... A MUP soha nem verte a nyálát, hogy ők a legfrankóbbak, holott van mire verniük, már bocs :-) De szerintem is mindenkinek szíve joga ott vásárolni, ahol akar, ez igaz. Viszont teljesen egyetértek az előttem szólókkal.

2013. dec. 6. 17:10
 6/28 anonim ***** válasza:
77%

Pink Pandával eset:

hiteltelen, mert nem mindent küld dobozba, de úgy állítja be, mintha igen. Kis méretű, de törékeny cuccot rendeltem, összetört. A másiknak meg a színe nem tetszett, vissza akartam küldeni. A harmadik egy beszárad ajándék körömlakk volt - használhattlan (gondolom kimaradt neki és így sózza el, így nincs értelme az "ajándéknak"). A nem tetszett terméket Szlovéniába kell visszaküldeni, mondanom sem kell milyen postaköltséggel!!! A töröttet nem tudták pótolni. Nekem illúzió romboló, hogy bloggereket alkalmaz és olyan, mintha a nagyanyám műtene egy klinikán. Olyan ócska benyomást kelt így az egész és elmegy a kedvem tőlük.

Make Up Plaza: hiteles, profi, egyértelmű, nincs rejtett költség. A termékleírások abszolút hitelesek és még tanulható is belőle. Ami indokolt és törékeny dobozba küldi. Mivel még soha nem kellett visszaküldenem semmit, így erről nincs tapasztalatom. Magyar cég, így a jogaimat érvényesíthetném, de nem volt még rá szükség. Látszik, hogy nem egy laikus írta a termékleírásokat.

Olcsóbb minden terméke, még a szállítás is. Nagyobb a kínálat, ha mindent összeszámolunk.

A PP-től nem én rendeltem, hanem a barátnőm, én ebből tanultam és az eddigis jól bevált, megbízható és olcsóbb és profibb MUP-ból rendelek továbbra is. De ettől még bepróbálkozhatsz.

Ui.: nem szeretem az ennyire nyomulós cégeket és a szlovén erőszakosságot, mint amit a PP művel. Ráadásul egy amatőr vihogós magyar bloggert használ fel, amitől égnek áll a hajam. 2 értelmes mondta nincs és csak vihog és vásárlásra buzdít. Totál lohasztó.

2013. dec. 10. 08:13
 7/28 anonim válasza:
100%
Attól függ,hogy mit akarsz rendelni, kinek hol szélesebb a kínálat.Nekem pl a Pink Pandánál,mert főleg körömlakkokat,körmös kiegészítőket szoktam rendelni,sminket csak ritkán.Barry M körömlakkból MUPnál azt a pár színt választéknak nem nevezném,illetve Barry M lakkok olcsóbbak Pink Pandánál ,mint Naillandnél.De neked kell úgy is kitapasztalnod.PP nekem bevált,tegnap délelőtt rendeltem tőlük és most vettem át a sértetlen,gondosan becsomagolt küldeményemet.Lakkok külön-külön bubis fóliában voltak és nem történt velük semmi.Mindenhol becsúszhat egy-egy hiba,ahogy az előző hozzászólásból kiderült.Nem mellesleg én PP-ről nem is hallottam volna,ha nem folytatnak ennyire agresszív marketinget :)
2013. dec. 19. 14:21
 8/28 anonim ***** válasza:
85%
a pink panda már ott megbukik, hogy egy "népszerű" vloggerrel dolgozik... könyörgöm, sminkelni sem tud, meg undorító a viselkedése:S csak megerősíteni tudom, amit eddig mondtak egyébként
2014. jan. 15. 23:20
 9/28 anonim válasza:
85%

A Make Up Plaza -ból érdemesebb, szinte minden szempontból is (előzőekkel egyetértek, amit előttem leírtak és kiegészíteném):

- nem igaz a 40 napos visszavásárlás, ráadásul Szlovéniába kell visszaküldeni, hisz nem magyar cég, csak lefordította az oldalát magyarra (ennyi erővel a MUP meg angol cég, mert angolul is olvasható az oldala). Szóval a PP félrevezeti a magyar vásárlókat.

- Nem dobozba szállít, hanem borítékba! De a honlapján nem ezt írja, hanem azt, hogy mindenkinek idióta pink dobozban szállít. Már ezzel félrevezeti a vásárlókat (mi lehet akkor még - pl. előzőek írták, hogy beszáradt cuccok stb.). Engem nem érdekel a rózsaszín doboz, hanem a kiszolgálás, ár, biztonságos csomagolás érdekel és az őszinteség.

- a MUP jóval kedvezőbb árakat kínál és még akciósan is drágább a PP. A MUP hiteles!

- A nyerítős ügyfélszolgálat kiborító a PP-nél. Röhejes, hogy egy tudatlan és szakképzetlen magyar blogger kislány az ügyfélszolgálatos :-D Keresztkérdésekre válaszolni sem tudott.

- A PP amatőr, a MUP profi. A PP drága a MUP jóval kedvezőbb (a szállítási díjai is jobbak a MUP-nak). Innentől kezdve nem kérdés, hogy honnan érdemesebb rendelni a magyarnak. A szlovén PP-től külföldről vagy a magyar MUP-tól magyarországról?

Nem vagyok PP ellenes, de az egy szlovén cég, szlovén árakkal és mentalitással. Én magyar vagyok és magyartól veszem meg, ami olcsóbb, ráadásul jóval nagyobb a választék.

Ha a MUP olcsóbb, biztonságosabb, hitelesebb, jobb, több a választék, profibbak, naprakészebbek stb. akkor természetesen a Make Up Plaza -ból vásárolok, nem kérdés. De mindenki vásároljon onnan, ahonnan akar.

2014. febr. 8. 15:12
 10/28 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a pink panda nem egy rossz webáruház, gyorsak,széles választékuk van,jó a marketingje ! Azt sem értem miért mondjátok,hogy drágább mint a MUP én külön lecsekkoltam,hogy azonos ár kategóriában vannak ugyanazok a termékek

Nem is értem miért húzzátok le sokan...oké persze most előjön a magyar szellem ,hogy védeni kell a magyar cégeket, de könyörgöm 1. a pink pandán nagyon olcsó kategórában nagyon jó minőségben tudsz venni sminktermékeket (makeup revolution ) a másik meg,hogy semmi baj nincs azzal,hogy népszerűsítik egy "idióta kislánnyal" végül is ez a lány is magyar, szóval akkor most hol is a magyar szellem ?

Lényegében mindkettő egy jó webáruház és nekem a PP-nek jobban tetszik a design-ja

2014. jún. 8. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!