Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyit vackolódsz egy nap a...

Mennyit vackolódsz egy nap a külsőddel?

Figyelt kérdés
2013. nov. 20. 09:21
 1/10 anonim ***** válasza:
Reggel kb. 20 perc alatt elkészülök, ebben benne van a mosakodás, smink, öltözés, kis rendrakás.
2013. nov. 20. 09:53
 2/10 anonim ***** válasza:
15-20 perc kb.
2013. nov. 20. 10:49
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érted, mennyi idő alatt készülök el reggel, vagy h úgy egész nap összesen? Mert én reggel kb fél óra alatt kész tudok lenni, ha sietek, de nem szeretek sietni, úgyhogy általában 45 perc. Este pedig sminklemosásután teszek fel pakolásokat az arcomra/hajamra, lereszelem esés kilakkozom a körmöm másnapra, szőrtelenítés, szemöldök és szájkontúrfestés, bőrhámlasztás stb, szóval mindig van vmit csinálni, összesen egy nap kb másfél-két órát töltök ezzel.
2013. nov. 20. 11:07
 4/10 anonim ***** válasza:

A vackolódsz egészen mást jelent. Vackot ás, behúzódik valahova, megágyaz....

"Készülődni"-t csak olyan értelemben jelent, hogy készülődni arra, hogy "eltedd magad".

Nem a vacakolsz-ra gondoltál inkább?

Egyébként kereken 20 perc a reggeli "rutin". Ebben benne van egy gyors mosdás, arcmosás, fésülködés, öltözködés.

Arcra: szérum, hidratáló, fényvédő. Krémes szemfesték, kis szempillaspirál, színezett ajakápoló és uzsgyi ki az ajtón.

2013. nov. 20. 11:42
 5/10 anonim ***** válasza:
10 perc maximum
2013. nov. 20. 14:11
 6/10 A kérdező kommentje:
Minden nap hajat mosok, kétszer zuhanyzok, felteszem az alapozót és 3 fajta ránctalanító és hidratáló krémet teszek magamra. Túllihegem a dolgot?
2013. nov. 20. 15:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Legalább fél órát hagyok magamnak, de ez öltözködés sminkelés, pakolás is + az elszöszmötölt idő :D. A hajamra rendszerint nem jut idő, de mivel göndör ezért sokat nem tudok vele úgyse tenni.
2013. nov. 20. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem túlliheged :D. Napi egy zuhany is elég, szerintem este mielőtt lefekszel, mégis hogy koszolnád össze magad az ágyban?

A napi hajmosás nem tesz jót a hajnak, ha már feltétlen ragaszkodsz hozzá akkor 3 naponta moss hajat samponnal a többin csak tiszta vízzel.

Krémből tényleg kell ennyi? Ha kevesebbet használsz akkor látszik a különbség? Próbáld ki! Szerintem nehéz is az arcbőrnek ennyi mindent magába szívni egy nap.

2013. nov. 20. 16:07
 9/10 anonim ***** válasza:
reggel összesen kb 30-40 perc
2013. nov. 21. 15:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nem szoktam vackolódni, csak készülődni. A reggeli készülődésem egy óra. Alapos fogmosás, arcmosás, krémezés - ez önmagában 15 perc. A sminkelés, ha sietek akkor akár 10 perc alatt is megvan, de imádok sminkelni, így inkább korábban kelek, hogy több időm legyen erre. Ha igazán minőségi sminket készítek, az 30-40 percet vesz igénybe. Az öltözés néhány perc alatt megvan, és felkeléstől számítva elég időm van kitalálni, mit vegyek majd fel, mire oda jutok, hogy fel kell kapkodni a darabokat magamra. Este újabb egy órát töltök azzal, hogy szintén alaposan lemosom a sminket, megtisztítom az arcom, használok bőrradírt vagy valamilyen tisztító pakolást. Fürdök, testápolózok, arckrémezek, szemránckrémet használok, lábkrém, kézkrém, ajakápoló, hajvégápoló, ricinus vagy kókuszolaj szempillára, és ezután bújok ágyba. Én ezt nem érzem túlzásnak, szeretek a külsőmmel foglalkozni, nekem ez már része az esti pihenésnek, illetve reggel ettől ébredek fel.
2013. nov. 21. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!