Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják azt, hogy barátkozz meg a külsőddel és akkor lesz barátnőd. Holott ez nagyon nem igaz így. Hogy lehet megbarátkozni azzal ami taszít mindenkit?
Ugyan már.nekem is nagy az orrom.Be sett az arcom.Vastag a szemöldököm.Szőrös a testem.
Még sem siránkozom.És tudod miért?Mert mindent megteszek,hogy jól érezzem magam ebben a testben.Rendszeresen sportolok,és nem érdekelnek a lenéző szavak.
Ha nem pattanásos,koszos az arcod.akkor nem kell vele foglalkozni.Hajat is érdemes gyakran vágatni.
Sportolj edz,és látni fogod izmosodsz.
Békélni nem megbékélni. hülyeség.Fogad el,hogy ilyen vagy és kész.Tegyél ellene nem sírni kell
mi a franc ez a sok retardált?
mi a tököm köze van a külsőnek a barátkozáshoz? azt elismerem h a csajozáshoz azért nem árt megütni 1 létminimumot de barátkozáshoz hol kell?
kérdező: lehet h ez sokkolni fog de a férfi SZŐRÖS!!! sőt a férfin még hegek is előfordulnak :D MERT FÉRFI!!! ez ilyen.. ha kis cica fiú akarsz lenni akkor gyantáztasd le a segged meg amit még akarsz nem nagy kaland.. ha nem tetszik a fejed és már nem tudsz mit kezdeni vele akkor tanulj legyen jó állásod 1 rahedli pénzed és bumm így lett a plasztika. am az melyik univerzumban megbékélés h 3.5 soron keresztül alázod magad majd a végére oda írod h de azért megbékéltem vele ? :D ha meg a 10/10es csajok nem buknak a wookikra akkor próbálkozz nem 10/10es csajoknál..
A RÁKOT KELL EMÓZNI?! változtass rajta.. ha meg nem akkor legalább 1 hülyével kevesebb a földön. [társadalmi hirdetésünket támogatta a Zyklon B Zrt.]
Koncentrálj arra amin tudsz változtatni.
Nem szépek a fogaid? Menj fogorvoshoz...
Nem vagy erős? Irány a konditerem...
Szőrős vagy? Gyantáztass...
Bénán állnak a cuccaid? Találd meg a sítlusod. Nem kell modern Davincinek lenned, válogathatsz a különböző stylistok között, hogy kit akarsz követni.
Azért mondják, mert ha lesz!rod, hogy hogy nézel ki, akkor az fog sugározni rólad, hogy neked még ehhez is van önbizalmad, ez mindjárt érettséget is tükröz. Tudod te hány ronda pasinak van barátnője?
Egyszer láttam a buszon egy pasit, akinek tiszta heg volt az arca a régi pattanásoktól, de olyan kisugárzása volt, meg is tetszett mindjárt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!