Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyi időt foglalkozol a...

Mennyi időt foglalkozol a külsőddel?

Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy annyit unatkozok és közben milyen dzsedván nézhetek ki, és ezzel még biztos így van pár srác, főleg. És hát egy lány azért nem a semmittevéstől lesz olyan szép amilyen. És, hogy ez milyen hasznos a lányoknak mert nem holmi értelmetlen hülyeséggel töltik el az idejüket hanem egy szebb világot hoznak létre azzal, hogy önmagukat szépítik, és ezt én láthatom. :D
2012. dec. 30. 13:14
 1/7 A kérdező kommentje:
konkrétan ha összeadod magadban, hány óra/nap?
2012. dec. 30. 13:15
 2/7 anonim válasza:
kb másfél óra/nap,de ez függ az aznapi programoktól. L/17
2012. dec. 30. 13:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát hétköznap reggel 1órába belefér a smink,haj(hullámosítás,göndörítés)és a ruha(kiegészítőkkel)
2012. dec. 30. 13:19
 4/7 anonim ***** válasza:

Egy átlagos sulisnapon reggel olyan 20 percet: mosakodás, hajvasalás, és általában egy kis szempillaspirált teszek fel, mást szinte soha. Aztán viszonylag hamar felöltözök.

Aztán ott van, hogy hetente, vagy kéthetente festem a hajam, csak színezővel persze. Eredetileg pirosra van festve a fele (a fülemmel egyvonalban lévő tincsektől lefele), és hamar kifakul, narancsra. Pinkkel átmegyek rajta, és máris jobb :) Ez olyan fél-egy órát vesz igénybe. Azt meg, hogy kozmetikus, meg zuhanyzás és barátaik, nem kell beleszámolni.

15/L

2012. dec. 30. 13:20
 5/7 anonim ***** válasza:
másfél óra kb.
2012. dec. 30. 13:50
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól függ, melyik nap. De ha teszem azt egy napra besűrítem a hajmosást, sminket, szőrtelenítést, szemöldökszedést, ruhát akkor:

Haj: 3 óra a pakolás, ez alatt az idő alatt egy óra alatt epilálok, kiválasztom mit veszek fel. Megmosom a hajam, smink felveszem a ruhát, és hagyom megszáradni, szóval össz-vissz vagy 4 óra. De ezt csak extra különleges alkalmakkor teszem.

Átlagosan egy nap úgy 1,5 órát szánok arra hogy hogy nézek ki. Nekem igenis kell a jó közérzetemhez hogy apró dolgok is stimmeljenek :)

2012. dec. 30. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Napi 2-3 órát kínlódok azzal hogy kinézzek valahogy:P
2012. dec. 30. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!