Mennyi időt foglalkozol a külsőddel?

Egy átlagos sulisnapon reggel olyan 20 percet: mosakodás, hajvasalás, és általában egy kis szempillaspirált teszek fel, mást szinte soha. Aztán viszonylag hamar felöltözök.
Aztán ott van, hogy hetente, vagy kéthetente festem a hajam, csak színezővel persze. Eredetileg pirosra van festve a fele (a fülemmel egyvonalban lévő tincsektől lefele), és hamar kifakul, narancsra. Pinkkel átmegyek rajta, és máris jobb :) Ez olyan fél-egy órát vesz igénybe. Azt meg, hogy kozmetikus, meg zuhanyzás és barátaik, nem kell beleszámolni.
15/L

Attól függ, melyik nap. De ha teszem azt egy napra besűrítem a hajmosást, sminket, szőrtelenítést, szemöldökszedést, ruhát akkor:
Haj: 3 óra a pakolás, ez alatt az idő alatt egy óra alatt epilálok, kiválasztom mit veszek fel. Megmosom a hajam, smink felveszem a ruhát, és hagyom megszáradni, szóval össz-vissz vagy 4 óra. De ezt csak extra különleges alkalmakkor teszem.
Átlagosan egy nap úgy 1,5 órát szánok arra hogy hogy nézek ki. Nekem igenis kell a jó közérzetemhez hogy apró dolgok is stimmeljenek :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!