Mennyit foglalkozol magaddal? Külsőddel, ápoltságoddal, miket teszel meg azért h jól nézz ki?
Fürdés, fogmosás, hetente 2x-3x hajmosás.
Kb. minden 3. fürdés után testápolót használok. Arcomra arclemosót, aztán tonik, utána hidratálás. Hajamat időnként kivasalom, mert úgy sokkal jobban néz ki. :)
Sminket illetve, alapozó (púdert csak ritkán használok mert száraz a bőröm) kis szempillaspirál, szemhéjpúder, számra színezett ajakápoló. Általában csőnaci és pulcsi van rajtam nem szeretem a csicsás dolgokat hétköznapokra. 23/L
A tus, fogmosás, hajmosás alap. Reggel megigazítom a hajam (természetes göndör, így sokat nem tehetek vele) és ennyi.
Szeretek csinosan öltözni, de a reggeli kutyasétáltatás közben összeállítom fejben az aznapi öltözéket és ennyi.
Unatkozom tusolás közben, évente max. 2X sminkelek, az öltözködés pedig még (bármilyen extra ruhát is készültem felvenni) nem tartott tovább 10-15 percnél.
Testápolót muszáj használnom (túl száraz a bőröm), de ezt is elintézem 5 percben.
Tehát a külsőmre max. 45 percet fordítok összesen 24 óra alatt, bármilyen napom is legyen.
naponta zuhany vagy fürdés, van hogy naponta mosok hajat, fogmosás az alap, fürdés után testápoló, este össze szoktam állítani a másnapi ruhám ami most bokacsizmából; csőnaciból; vmien felsőből és kardigánból áll + egyéb kiegészítők (bőrkabát, sál, néha 1-2 ékszer de ritkán), esténként lemosom az arcom; bőrradír hetente 1x2x; minden este tonik és arcpakolás 1x2x hetente, a hajamra 2x 1 héten szoktam ricinus olaj pakolást tenni és reggelente kivasalom persze előtte hővédő (mostanában nem szoktam minden nap vasalni), smink az alapozóból, púderből, szemceruzából, valamilyen szemhélypúderből és szájfényből áll, a körmeimet szeretem változatosan festeni, általában francia manikűrt csinálok magamnak és a szemöldökömet magamnak szedem..hirtelen ennyi jutott eszembe :)
17/L
-heti 1-3x hajmosás (attól függ...)-hajammal mást nem csinálok, mert alapból is érzékeny meg hullik (most már nem annyira, mióta hajhullás elleni samponnal mosom)... elmegyek negyedévente-félévente fodrászhoz, addig meg azt variálom, hogy hogy fogom össze/hogy hordom (de nem hullámosítom vagy egyenesítem)
-kéthetente-havonta gyantáztatok (láb végig, fazon, hónalj, szemöldök, bajuszka)
-heti 1x bőrradír
-dezodor, parfüm
-korrektor és ajakápoló napi szinten... smink max. heti 1-2x, mert nagyon érzékeny a bőröm, és hagynom kell pihenni (akkor halvány, neutrális szemhéjfesték, halvány rúzs/szájfény, leheletnyi pirosító, szempillaspirál)
egyébként sztem nem foglalkozom olyan nagyon sokat a külsőmmel.
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!