Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítás? Mennyi ideig?

Fültágítás? Mennyi ideig?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, mert ma kezdtem el tágítani a fülem. Lelakkozott fogpiszkáló bemegy simán, nem is fáj. De azt nem tudom, hogy mikor lehet/szabad átcserélni fültisztítópálcikára. Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. És NEM VÉLEMYÉNEKET KÉREK!! Csak egy választ..és talán részletesen leírhatná valaki a menetét. Tehát mégegyszer köszönöm:)!

2013. nov. 9. 21:00
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Es akkor vegulis annyi a lenyeg? Hogy varjam meg mig beforr..es csak akkor csereljem at nagyobbra?
2013. nov. 12. 00:51
 12/13 anonim ***** válasza:

Nagyon régóta vagyok gyakorin, de még egyszer se olvastam olyan kifejtett választ fültágításról amit állítasz... Hol van? Mellesleg még mindig nem látom az itteni válaszod!

Kérdező ha fogpiszkáló van benne és forgatod sose fog begyógyulni hiába kented le körömlakkal mindig újra felsérti majd. A helyedben már most kicserélném fültisztítóra, de te érzed mennyire gyógyult.

2013. nov. 12. 15:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Jo rendben:) koszonom szepen:)
2013. nov. 13. 14:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!