Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítás- nem baj, hogy...

Fültágítás- nem baj, hogy fogpiszkálóval kezdtem?

Figyelt kérdés
Mert sokan mondják, hogy a fa szerves anyag, benövi, ilyesmi. Kb. 1 órája tettem bele, de lelakkoztam fekete körömlakkal, utána pedig lefújtam fertőtlenítővel. Azóta fáj, és nem tudom mozgatni benne, pedig azt is tanácsolták, hogy forgassam. A forgatás nem igazán jön össze, igazából nem is mozdul, és feszít.

2013. okt. 29. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Elég nagy baj, hogy fát raktál a füledbe.. Még ha lekented, akkor is. Szerintem egy hirtelen mozdulattal húzd ki és rakj bele valami mást. Amúgy az nem probléma hogy feszít, hiszen tágítod, ez a lényege. Sok szerencsét :)
2013. okt. 29. 16:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Egyaltalan nem jo otlet a fogpiszkalo foleg a koromlakk hozza...

Vedd ki minel hamarabb ha birod mert tenyleg benovi magat oda akkor baj van. Rakj bele mast pl fulpiszkat de egy a lenyeg h muanyag legyen!

2013. okt. 29. 16:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, kivettem, viszont eléggé 'kivan' így is a fülem, tehát nem próbálkoztam fogpiszkálóval, vagy ilyesmivel, holnap veszek csigát, vagy tüskét, addig meg raktam bele piercinget:D
2013. okt. 29. 17:28
 4/4 anonim ***** válasza:
53%

Egyikkel se próbálkozz! A fentebb felsorolt anyagok nem valók a füledbe! Tágítani sebészeti acéllal (szokás orvosi fémnek nevezni) vagy titániummal kell, ezek antiallergén, nem-porózus felületek.

Az organikus anyagok, mint a fa, egészségesek, de csak viselni, viszont nem mindegyik. A konkrétan erre a célra készült fa fültágítók 60%-a egészségtelen, mert nem megfelelő fából készül.

Ha bármi infóra van szükséged, írj akár itt, akár privátban.

2013. okt. 30. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!