A fültágítás első fázisánál tartok, de begennyesedett a fülem. Mit csináljak? Folytassam a tágítást vagy inkább álljak le?
Én mindenképpen azt javaslom, hogy hagyj fel vele egy pár hónapra, mivel a genny a visszatérő gyulladás jele. Ha nagyon szeretnéd folytatni, akkor is várj még mindenképpen, később komoly bajok is lehetnek belőle.
Haverom is így járt, neki az orvos azt tanácsolta, hogy hagyja az egészet, de ő úgy fél év után újrakezdte és azóta semmi baja. :) Sok sikert!
Octenisept-et vegyél ha tudsz, ezzel ha lefújod a füled, szépen helyre hozza a csúnya sebeket is
Én is ezt használtam mikor szükség volt rá
Magadban tudod mérlegelni mikor érdemes abbahagyni :) Látatlanba nem tudunk mondani semmit erre vonatkozóan
20/F
nekem is volt, mikor begennyesedett, de általában ez nem tartott 3-4 napnál tovább. akkor volt, ha jobban "megnyomorgattam" a fülemet. fertőtlenítsd le, majd utána kend be testápolóval. egy hét alatt rendbe fog így jönni.
az, hogy milyen ütemben tágítod, az a te dolgod te érzed :)
Kedves k8
Láttalak asszisztálni más kérdéseknél is, ezért gondoltam megkérdezem mekkora a füled?
egyenlőre két 12es, és az egyik mellett van egy 8as tágító.
kisebbnek indult, de aztán a kíváncsiság nagyobb méreteket kívánt. maradok ennél a méretnél, aztán ha megunom, akkor talán elmegyek 14-16ig, de az csak több év múlva, most még elvagyok ezekkel a mérettek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!