Fültágítás, mitől van? Nektek is volt?
Figyelt kérdés
Az van hogy most kb. 4 mm-es és nedvedzik, megpróbáltam kinyomni, mert volt benne valami fehér és kijött valami olyan mintha genny lett volna, de mégis bőrszerű volt és hozzá volt nőve a fülemhez bent a lyukban, meg vérzett is kicsit a fülem. Ez mitől lehet?2013. jún. 12. 16:26
1/4 anonim válasza:
Fertőzés. Kezeld betadine-nal, irány a doki.
2/4 anonim válasza:
Nekem sose volt ilyen pedig 1hónapig volt sima fülbevalóm utána rögtön ment bele az 5mm-es ékszer, és 3hónap alatt helyre jött olyan szinten hogy már csak néha kellett leápolni
Octenisept-et ajánlok neked is, csak lefújod vele és csodákat művel, vény nélkül kapható
20/F
3/4 anonim válasza:
kicsit elszakadt a szövet, pihentesd kisebb ékszerrel, kend octenisepttel és jó lesz az
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, mióta kiszedtem, azóta könnyen mozog benne a tágesz, alig sebes és nem is piros. Valaki azt mondta, hogy lehet, az a bőr vagy mi, amit a tágítóval kiszorítottam, az jöhetett ki.
2013. jún. 12. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!