Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg ennyire fáj a fültágít...

Tényleg ennyire fáj a fültágítás csigával?

Figyelt kérdés
eddig csak fülbevaló volt a fülemben, nemrég megvettem a legkisebb csigát, és bele "tuszkoltam". Hihetetlenül fájt, alig akart átmenni,épphogy csak egy kis része ment bele, aztán mikor kivettem vérzett is, szerintem föl is dagadt egy nagyon kicsit. Barátnő is eddig csak fülbevalót hordott mást nem, és ő is berakott egy csigát, de ő lazán fájdalommentesen áttolta egyből a 3mm-t.. az én fülem nem bírja ennyire, vagy tényleg így erőből kell beletolni, s utána jobb lesz?:))
2013. szept. 27. 18:40
 1/3 anonim ***** válasza:
82%
Nem szabad erőből csinálni, nagyon türelmesnek kell lenni, különben elszakadhat idővel a füled. A 3 mm kezdésnek szerintem sok. Próbáld kisebbel, és lassan növeld a méretét.
2013. szept. 27. 19:47
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Ha fáj, akkor valamit rosszul csinálsz.

Először is testápolóval, zsíros krémmel síkosítani KELL, hogy bele tudd tenni a csigát.

Ha vérzik, akkor nem kicsit, hanem nagyon-nagyon rosszul csinálod.

Ez az a pont, ahol megállsz, beáztatod Betadine-ba, hagyod hogy begyógyuljon, a sebet pedig varasodás után Neogranormonnal kezeld. Ha teljesen fullra begyógyult, már nem is pirosabb a bőr, kezdheted előröl.

A barátnő lógós fülbevalót hordott, ugye? A súly bizony sokat tágít rajta.

Minél lassabban haladsz, annál szebb lesz az eredmény.

HA nem, az is a te dolgod, de kb ilyen lesz (horror, vigyázz):

[link]

A fül bőre nagyon érzékeny, sokaknál keloidosan gyógyul, ami egyfajta sejtburjánzás ami a seb tényleges gyógyulása után évekig növekszik, és csak fagyasztással állítható meg. Szóval jobb, ha nem packázol a saját immunrendszereddel.

2013. szept. 27. 20:54
 3/3 A kérdező kommentje:
éértem:) köszönöm a válaszokat, bekentem a fülem betadinnal meg krémmel, most megvárom amíg kicsit "meggyógyul" :)
2013. szept. 28. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!