Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vettetek már kínaiból táskát?...

Vettetek már kínaiból táskát? Mennyi ideig bírta?

Figyelt kérdés
És mennyibe került?
2013. aug. 16. 15:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Én nem kínait vettem (elvileg olaszt), mégse bírta tovább fél évnél, mert a belső anyaga teljesen szétszakadt, és így hordhatatlanná vált, mert minden a bélés alá csúszott. Sajnos ez alól egy táska sem kivétel, ami ilyen béléssel rendelkezik, azt hiszem selyembélés.. annál fenn áll ez a veszély..

Meg attól is függ, hogy mekkora súlyt hordasz benne, mert hamar elkophat a pántja, és leszakadhat. Ezért jó az olyan, amelyiknek a pántja egybe van teljesen a táskával.

Egyébként úgy vettem észre, hogy a kínai táskáknak a cipzárja nem vmi jó, vagyis eddig ezt tapasztaltam.

2013. aug. 16. 16:53
 2/5 anonim ***** válasza:

Én vettem. Olyan 4000 ezer lehetett, és egy éven keresztül heti hatszor hordtam, sokszor telepakolva könyvekkel és füzetekkel. Semmi baja sincs azon kivül, hogy levált a cipzárjár húzokájáról (:D) a logó. Ehhez képest ismerősöm 'olasz' táskát vett Westendbe és 2 hónap után leszakadt a cipzára, elszakadt a bélése.

De én is futottam már bele nagyon gagyi kínaiba, amit két hónap után inkább nem hordtam. Mondjuk azon már látszott, hogy szar lesz, de mindegy. :D

2013. aug. 16. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem 1 éve van meg a kínaiból vett 5000 Ft-os táskám és egyáltalán semmi baja nincs, se megkopva, se semmi, pedig miden nap ezt viszem suliba és nem is igazán kímélem. Vannak rajta strassz kövek, de azok sem estek még le. Ellenben a Deichmannból vett 8000 Ft-os táskám 1 év alatt tropára ment. Persze a kínaiban is biztos, hogy vannak gagyik, illetve a Deichmannban is biztos, hogy vannak jobb minőségűek.
2013. aug. 16. 22:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Hasznosak voltak. Ha valaki még ír, azt örömmel veszem.
2013. aug. 17. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is vettem már kínaiban, 1000 Ft-os kistáskákat. Mai napig használom őket rendszeresen.
2013. aug. 18. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!