Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vettetek már Gentle Man vagy...

Vettetek már Gentle Man vagy Gentle Woman parfümöt?

Figyelt kérdés
Ajtóba kopogtattak, úgy árulták, adtak nyugtát is a vásárlásról, vajon tényleg minőségi?

2012. dec. 14. 21:22
 1/1 anonim válasza:
Pont ma sózták rám. Nem adtak nyugtát, és nem minőségi. Magamra fújtam és 10 percen belül rosszul lettem tőle. 14 éves lány vagyok. Az utcán szólított le egy fiatal fiú és 2 lány, hogy felmérést végeznek, és elmondta a történetét, hogy ugyan olyan jó minőségű, mint a chanel, dior, gucci, stb. (a francokat, szinte csak márkás parfümjeim vannak, és ég és föld a külömbség köztük....). Azt is mondta, hogy a boltban 15000 ft lesz de mivel, hogy ez még új, és azt szeretnék, ha minél többen tudnának róla, ezért 3000forintért oda adja. Nagyon szeretem a parfümöket, és elhittem azt hogy "minőségi", úgyhogy sajnos megvettem. Amikor hazaértem magamra fújtam, azóta próbálom leszedni magamról, tele fújtam már magam a Vicroria'sSecret-es parfümömmel de még mindig érződik. Na az minőségi parfüm, de ez egy gagyi sz*r. Az üvege is teljesen gagyi. Egyszerűen felháborítóak, hogy még egy gyerekre is megpróbáljk rásózni.... nehogy vegyél mert szörnyű!
2013. máj. 11. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!