Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fültágítás? Mennyi ideig?

Fültágítás? Mennyi ideig?

Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, mert ma kezdtem el tágítani a fülem. Lelakkozott fogpiszkáló bemegy simán, nem is fáj. De azt nem tudom, hogy mikor lehet/szabad átcserélni fültisztítópálcikára. Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat. És NEM VÉLEMYÉNEKET KÉREK!! Csak egy választ..és talán részletesen leírhatná valaki a menetét. Tehát mégegyszer köszönöm:)!

2013. nov. 9. 21:00
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem már most, ha nem fáj.
2013. nov. 9. 21:24
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát figyelj. Már vérzik is kicsit amikor mozgatom.. vagy nem kellene mpzgatni? Hanem tágul magának? Amugy ment a like;)
2013. nov. 10. 08:50
 3/13 anonim ***** válasza:
Az nem jó, ha vérzik. Várd meg amíg teljesen begyógyul, ès mindenféle mellékhatás nélkül tudod ki meg be húzogatni, forgatni. Minden új cuccnál, amit a füledbe raksz. És fertőtlenítsd mindig.
2013. nov. 10. 09:56
 4/13 anonim ***** válasza:
Persze hogy vérzik mivel fa van benne. Én úgy csináltam hogy pár óráig benne hagytam a fogpiszkálót, majd alaposan bekentem a fülem Bepanthennel és azonnal kicseréltem fültisztítóra. Nem jó ha sokáig fogpiszkáló van benne, mert belerohadhat a fülbe..
2013. nov. 10. 16:47
 5/13 anonim ***** válasza:
46%
Én kb. 30x leírtam ezen az oldalon a fültágítás szakszerű menetét. Minek tesztek fel mindig újabb kérdéseket? Senki sem olvas vissza?
2013. nov. 11. 11:48
 6/13 anonim ***** válasza:
Akkor miért nem írod le 31x-re a szakszerű menetét ha ez a kérdés? (Bár fogadok csak belinkelnél egy oldalt..)Sok ugyanolyan kérdés van és? Szerintem tök felesleges több ezer forintot költeni gyári fültágítókra ha ezt otthoni eszközökkel, fertőtlenítéssel is meg lehet oldani...
2013. nov. 11. 17:11
 7/13 anonim ***** válasza:
69%

Sok ugyanolyan kérdés van, valóban. Hogy ez probléma-e? Nem az, de teljesen fölösleges, ugyanis 2-3 percébe tellene a kérdezőnek visszaolvasni pár témát.

A másik, hogy linkelnék egy oldalt... elmész te a pxcsába. Minden egyes rohadt alkalommal kisregényt írok (mivel egyáltalán nincs olyan magyar oldal, de még külföldi sem nagyon, ahol szakszerűen lenne levezetve a procedúra), amit a többség figyelmen kívül hagy, vagy leszól, a saját tudatlansága, valamint a hozzáértés hiánya miatt. Bocsásson meg a világ, amikor kezdem azt érezni, hogy fölöslegesen írom le 31. alkalommal, hiszen tényleg csak igen kevés ráfordításra volna szükség ahhoz, hogy ne kelljen sokadjára ugyanazt a kérdést feltenni/megválaszolni.

Ja, és hogy miért érdemes vásárolni ékszereket? Mit gondolsz, teljesen mindegy mit dugdosol a füledbe? Ha így gondolod, akkor gratulálok, kiérdemelted az év idiótája díjat.

Nyugodtan pontozz le, én befejeztem. Jogotokban áll úgy szétbarmolni a fületeket, ahogy akarjátok, még azt sem kívánom, hogy szembesüljetek egyszer saját inkompetenciátokkal, hiszen a testmódosítást úgysem kell komolyan venni, az a balkánon nem divat.

Viszlát.

2013. nov. 11. 18:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Légyszíves ne oktass ki! Évek óta tágítom a fülem szinte fültágítók nélkül. Megvan a fülem? Megvan. Akkor nincs miről beszélni. Szerinted törzseknél, ahonnan indult az egész hogy működik ha már ennyire szakértő vagy? Elugranak az apacsba vagy webshopba és rendelnek fültágítót? Hagyjuk már.. Nem adok tanácsot tapasztalat nélkül maradjunk ennyiben!
2013. nov. 11. 19:38
 9/13 anonim ***** válasza:
58%

Most sxgget csinálok a számból, mert azt mondtam, befejeztem, de rohadt nagy ostobaságot mondtál. Szerinted a te szervezeted ugyanazzal az immunrendszerrel van megáldva mint a törzsekben élő népeké? Gondolom akkora tudással rendelkezel törzsi téren, biztos azt is tudod, hogy a subdermal implant nem teflon volt ám mindig, hanem kis méretű kavicsok, csontok. Megnézném, neked az miként gyógyulna be, maradna a bőröd alatt, ha már ezen kultúrával érvelsz az otthoni tágítás mellett. Különben sem kioktatásnak indult az elején, inspiratíve tettem csak fel a kérdést, hátha a kérdező visszaolvas, neked kellett beleszólni, feleslegesen.

Mellesleg az, hogy saját tapasztalatokkal helyettesíted az elméleti hiányosságaid, nem hogy negatív, de még irreleváns is. Tényleg ennyire nem akarod beismerni, hogy fölöslegesen verted a klaviatúrát?

2013. nov. 11. 20:36
 10/13 A kérdező kommentje:
Azt annyira szeretem,hogy felteszek egy kerdest..irnak hozza olyanokat hogy 'olvass vissza', 'mar leirtam harmincszor', stb.. de konyorgom. Ha mar annyi erod volt hogy ezt ideird..nem lenne egyszerubb neked is veszekedes helyett, es nekem is kereskeles helyett meg egyszer leirni?(egyebkent konkretan ilyen kerdes nincs,nem talaltam) de azert koszonom, mindenkinek ment a lajk:)
2013. nov. 12. 00:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!