Fültágítás? Mennyi ideig?
Sok ugyanolyan kérdés van, valóban. Hogy ez probléma-e? Nem az, de teljesen fölösleges, ugyanis 2-3 percébe tellene a kérdezőnek visszaolvasni pár témát.
A másik, hogy linkelnék egy oldalt... elmész te a pxcsába. Minden egyes rohadt alkalommal kisregényt írok (mivel egyáltalán nincs olyan magyar oldal, de még külföldi sem nagyon, ahol szakszerűen lenne levezetve a procedúra), amit a többség figyelmen kívül hagy, vagy leszól, a saját tudatlansága, valamint a hozzáértés hiánya miatt. Bocsásson meg a világ, amikor kezdem azt érezni, hogy fölöslegesen írom le 31. alkalommal, hiszen tényleg csak igen kevés ráfordításra volna szükség ahhoz, hogy ne kelljen sokadjára ugyanazt a kérdést feltenni/megválaszolni.
Ja, és hogy miért érdemes vásárolni ékszereket? Mit gondolsz, teljesen mindegy mit dugdosol a füledbe? Ha így gondolod, akkor gratulálok, kiérdemelted az év idiótája díjat.
Nyugodtan pontozz le, én befejeztem. Jogotokban áll úgy szétbarmolni a fületeket, ahogy akarjátok, még azt sem kívánom, hogy szembesüljetek egyszer saját inkompetenciátokkal, hiszen a testmódosítást úgysem kell komolyan venni, az a balkánon nem divat.
Viszlát.
Most sxgget csinálok a számból, mert azt mondtam, befejeztem, de rohadt nagy ostobaságot mondtál. Szerinted a te szervezeted ugyanazzal az immunrendszerrel van megáldva mint a törzsekben élő népeké? Gondolom akkora tudással rendelkezel törzsi téren, biztos azt is tudod, hogy a subdermal implant nem teflon volt ám mindig, hanem kis méretű kavicsok, csontok. Megnézném, neked az miként gyógyulna be, maradna a bőröd alatt, ha már ezen kultúrával érvelsz az otthoni tágítás mellett. Különben sem kioktatásnak indult az elején, inspiratíve tettem csak fel a kérdést, hátha a kérdező visszaolvas, neked kellett beleszólni, feleslegesen.
Mellesleg az, hogy saját tapasztalatokkal helyettesíted az elméleti hiányosságaid, nem hogy negatív, de még irreleváns is. Tényleg ennyire nem akarod beismerni, hogy fölöslegesen verted a klaviatúrát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!