Miért nem tudok sminkelni?
Figyelt kérdés
Nézem a Hogyan legyek jó nő-t,youtube-os videókat,egészen egyszerű sminkeket,de egyszerűen nem megy..kicsik a szemeim..húzhatok én tusvonalat,világos színt a szem belső sarkába stb. trükköket is megcsinálok amiktől optikailag szép nagy szemeim lennének,de nekem ugyan olyan piciknek tűnnek még fényképen is.Már feladtam a sminkelést,csak alapozót,púdert,szempillaspirált és szájfényt használok ha rendezvényre vagy buliba megyek,mert a többi felesleges.Másnak is van ilyen problémája,vagy csak én vagyok béna?Előre is köszi a válaszokat.22L2013. nov. 7. 22:59
1/12 anonim válasza:
Tök fölös többet használni szerintem. Ha nagyon érdekel a dolog, kérdezd meg pl. a kozmetikusod, anno a szalagavatós sminek ő csinálta vagy egy barátnőd, aki sminkbolond.
2/12 anonim válasza:
Videókban annyi hülyeség van, hogy hihetetlen egyébként is. Nem minden embernek ugyanaz áll jól, pl nem mindenkinek fogja a szemét a fehér nagyobbítani sem. Én is próbáltam, majd rájöttem hogy nekem az rémesen áll, nem nagyobbít, feketével viszont igen és jól is áll. Sok mindenre próbálkozások után jöttem rá. Nem kell feladni, kísérletezz ha érdekel a dolog.
3/12 A kérdező kommentje:
1.-nek:Sose voltam kozmetikusnál és nem is szeretnék menni.
2.-nak:Megpróbálom akkor a feketét,hátha segít,egyébként zöld szemem van ehez tudtok valamit javasolni?
2013. nov. 8. 10:57
4/12 anonim válasza:
Ne olyan videókból akarj tanulni, aminek a készítője maga sem ért nagyon hozzá...
Biztos van olyan smink, ami neked is jól áll, csak sokat kell próbálgatni, kísérletezni a színekkel, árnyalatokkal, hogy megtaláld. Én ezeket a csatornákat tudom ajánlani, ők mind profi sminkesek, tőlük érdemes ellesni technikákat:
http://www.youtube.com/user/lisaeldridgedotcom/videos
5/12 A kérdező kommentje:
Köszi,meglesem őket.
2013. nov. 8. 11:22
6/12 anonim válasza:
Jézus, mi bajod a kozmetikussal? O.o
7/12 A kérdező kommentje:
Drága..és szerintem sehol sincs előírva,hogy minden nőnek kötelező elmennie sminktippért több ezer Ft-ért..
2013. nov. 8. 12:49
8/12 anonim válasza:
Istenem, azt se tudod akkor, mit csinál egy kozmetikus... Kitisztítja, különböző kezelésekkel felfrissíti az arcbőröd, kinyomja a miteszereket, megigazítja a szemöldököd, ha azt is kéred. Kb. 5 ezer forint és puha, ápolt lesz a képed. Közben meg kinyitod a szád, és megkérdezed, hogy AMÚGY szerinte neked milyen smink állna jól, mert próbálkoztál, de béna vagy hozzá. Fú de sz*r lehet, de tényleg.
9/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmi baj a"képemmel" sem a szemöldökömmel..neked kellene egy kis illemtan órát venni mielőtt beleugatsz ílyen bunkón olyan dologba amiről azt hiszed mindenki úgy cselekszik mint te..neked lehet van 5ezred kozmetikushoz mászkálni,nekem nincs.És kérlek inkább ne válaszolj ha nem tudsz normálisan,felnőtt ember módjára(már ha elmúltál 15) kicsi szivem.
2013. nov. 8. 15:09
10/12 anonim válasza:
A kicsi szívemezést akkor dugd fel magadnak, ha ennyi ész szorult beléd. A kozmetikus _tanácsot_ is képes adni. de ha jobb neked pancserkodni, egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!