Ha igen, miért? Minden nap vagy csak alkalmanként? Mivel húzzátok ki? Szemfesték, szemöldökceruza, szemöldökpúder? Mennyi időt vesz ez nálatok igénybe?
Én szeretem kisminkelni, sokkal karakteresebb lesz az arcom és szebbnek is érzem magam tőle. Ha megyek valahova, általában korrigálom fekete szemfestékkel, mert pár helyen ritka és úgy nem tetszik.
Először én is csak pótoltam szemcerkával, de ahogy telt az idő egyre inkább nem tetszett se a formája, se a színe úgyhogy leborotváltam és elkezdtem szemöldökceruzával pótolni az egészet. A mai napig ez tetszik azonban pár hónapja elkezdtem visszanöveszteni. Egyenlőre még mindig szemöldökceruzát használok minden nap. Ez akár 3-15 percet is igénybe vehet ügyességtől és elégedettségtől függően :D Ha visszanő a szemöldököm áttérek a por állagú termékekre :)
22/L
2013. nov. 5. 19:53
3/10 anonim válasza:
Egy időben fekete szemceruzával korrigáltam azt a részt, ahol nem nőtt még ki. Amúgy nem sminkelem, fekete a szemöldököm, szép ívvel. 19L
2013. nov. 5. 19:55
4/10 anonim válasza:
Nem sminkelem, meg vagyok vele elégedve. Fekete a szemöldököm, nem hiányos, a vastagsága és az íve is pont jó nekem. Szedni nyilván szoktam, meg a hosszabb kilógó szálakat levágni. Amúgy sminkelem magam rendesen, de szerencsére a szemöldököm nem kell. :)
24/L
2013. nov. 5. 20:01
5/10 anonim válasza:
igen, nem borzalmasan hiányos, de nekem jobban tetszik ha megcsinálom szemhéjpúderrel :) néha még szemöldökceruzát is használok ha azt akarom, hogy nagyon tartós legyen.
2013. nov. 5. 20:16
6/10 anonim válasza:
én is szoktam, szemöldök ceruzával. sokkal szebb és már elég sok dícséretet kaptam, hogy milyen jól meg tudom csinálni :)
2013. nov. 5. 20:21
7/10 anonim válasza:
Én igen.
Azért, mert nekem így tetszik. Minden nap. nálam az alap smink a bb krém, pirosító meg a szemöldök. van, hogy semmi mást nem kenek fel, de ez meglegyen. Rendes szemöldök nélkül ki nem lépek az utcára.
Én matt, barna színű púderrel szoktam egy vágott, vékony ecset segítségével.
Csak szemöldök-igazítással kész vagyok max 1 perc alatt.
22L
2013. nov. 5. 22:41
8/10 anonim válasza:
Nekem ritka a szemöldököm és jól is áll a sötét hajamhoz ha kivan festve:) szemöldökceruzával szoktám elég erősen.. nekem így tetszik:D Alapozót is használok a pattanásos bőrömhez sajna.. (egy szar alapozótól vagyok pattanásos pár hónapja)szemceruzát,szempillaspirált is használok:D jaa meg néha kontúrceruzát:D
2013. nov. 6. 17:37
9/10 anonim válasza:
Én rendszeresen vásárolok olyan szemöldökfestéket és ehhez szükséges hidrogént, amit a kozmetikusok használnak. Hetente szoktam festeni, de sokszor hangulatfüggő.
2013. nov. 7. 20:33
10/10 anonim válasza:
Minden nap megcsinálom a szempillámat szempillaspirállal, és a szempillaspirálból rakok a szemöldökömre is... NEM LESZ így c..igányos, se pedig Kiszel Tündés, ellenben ceruzával rajzolva nagyon sz..ar(próbáltam, egyszerűen nem jött be :D). A szempillaspirállal befestett szemöldök meg nagyon jól áll, megnyitja a tekintetem, formásabbá változtatja a szemöldököm, de ugyanakkor szolid, NEM PEDIG éjfekete.... Amúgy a szemöldök és szempilla nálam fél órát vesz igénybe(a reggeli fésülködéssel együtt számolva), (utána eszek, majd piros rúzst vagy rózsaszín szájfényt teszek fel).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!