Tényleg hülyeség lenne a tetkó?
Évek óta nagyon önbizalomhiányos vagyok és ez tönkretett mindent. Változtatni FOGOK.
Szeretnék egy tetkót csináltatni, nehogy elfelejtsem a célt... :)
"Annyira kegyetlen amit magadról mondasz, nincs igazad
Ne hallgass a hangokra a fejedben, hallgass önmagadra
Nehéz manapásg boldognak tűnni, de neked sikerülni fog
Ennyi gyűlölettel a szívedben, hát nem fáradtál még bele?"
Ebből a 4 sorból fogok választani kettőt (angolul lesz amúgy). A hátamra szeretném, a nyakamhoz közel, 2 sorba, szép betűkkel.
A szüleim szerint minden tetkó hülyeség.. A jelentését nem akarom elmondani neki, mert nincs köztünk bizalmi viszony.
Tényleg hülyeség lenne?
19 vagyok.
11 éves korom óta komoly probléma ez.
Kb 14 éves korom óta olyan a helyzet, hogy néha idegrohamaim vannak, amit már megtanultam kezelni, a többiről inkább nem is beszélek...
Tényleg nem valami kis idióta dologról van szó.
Elolvastam a cikket és teljesen egyetértek vele.
Félek megcsináltatni, szerintem ez is tükrözi azt, hogy komolyan gondolom. Nem csak bemegyek és akkor na csináld..
Úgy igazán komolyan 2 hete gondolkodom rajta, aludtam már rá párat. Maga az ötlet pedig kb 2 havonta felötlött, de sose jutottam semmire (motívumokban gondolkoztam)

Hány éves vagy és angolul hogy hangzana?
Egyébként a változást ne a tetkóval kezdd, inkább fordítsd meg a helyzetet. Gyűjts önbizalmat szerezz valami hobbit, barátokat és ha kimásztál a gödrödből jutalmazd meg magad egy tetkóval, olyannal amit büszkén viselheted mert megtettél minden tőled telhetőt és sikerült talpra állnod.
Van hobbim, párom, barátaim nincsenek, de nem is vágyom rájuk.
De ha kimásznék belőle, akkor is olyan tetkót csináltatnék, ami a mostani érzésre emlékeztet, hogy még egyszer ne..
You're so mean, when you talk, about yourself you were wrong.
Change the voices, in your head, make them like you instead.
So complicated, look happy, you'll make it!
Filled with so much hatred, such a tired game.

Igen, utolsónak is igaza van.
Ha pár év múlva más ember leszel, mert van rá esély, -én is rengeteget változtam 17 éves koromhoz képest-, akkor lehet meg fogod bánni.
Egyébként miért vagdostad magad? Nekem ez mindig annyira hülyeségnek tűnt. Valamiféle idétlen figyelemfelhívásnak gondoltam. Egyik barátnőm csinált ilyet, de már akkor sem értettem.
Nekem is voltak mélypontjaim, tényleg mélyek, de hogy vagdossam a bőröm, ami még fájhat is.
Vagy te bírod a tűt, vért stb... is?
Mert akkor ajánlanám például aneszteziológus szakmát, esetleg fogászati témát, ami jól fizethet egyes helyeken, és jó életcél lehet későbbiekre nézve, ami segíthet kilábalni az önbizalomhiányból is.
Figyelemfelhívás? Szerintem senki sem tudott arról, hogy a combomat vagdostam...
Ennek komoly lelki oka van, nem szeretnék beszélni erről.

És pszichiáterrel, pszichológussal próbálkoztál már? Mert a probléma szőnyeg alá söprésével sosem fogsz teljesen megnyugodni?
Mondjuk azt egyébként is nehéz. De például én pénteken megyek ismét pszichiáterhez. Korábban jártam már nála. Kaptam gyógyszert, és itt nem kell komoly dologra gondolni. Nyilván gyógyszer, de szerotoninszintet emel, és a leggyengébb verziójú. Korábban segített, de abba a hibába estem, hogy azt hittem már jól vagyok. Mondjuk másfél évig jól is voltam gyógyszer nélkül is, de most összejöttek dolgok, és úgy érzem kezd kicsúszni megint a talaj, szóval inkább megelőzöm a dolgot és újra elkezdem szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!