Szerintetek hülyeség lenne az unokatesómat ezzel zaklatni?
Szóval elég nagy családom van, viszont családi viszályok miatt, akikkel kapcsolatot tartok elég kevés. Bár ide beletartoznak a nagyon közeli rokonok, de alig van köztük olyan, aki korombeli lenni, olyan, akivel meg tudnék beszélni engem érintő dolgokat... Van egy unokabátyám, aki tulajdonképpen másodunokatesóm. Ő itt lakik a városban, ahol én is, de egy olyan 7-8 éve már abszolút nem szoros köztünk a kapcsolat, ami leginkább talán annak tudható bent, hogy volt neki is külföldi tartózkodása a tanulmányai miatt, illetve nekem is. Lényeg, most már mindketten itthon vagyunk, mégis abszolút elveszett a kapcsolat, annyi, hogy közösségi oldalon egymás ismerősei vagyunk, utcán köszönünk moslyogva, ha látjuk egymást, de ennyi... :S Bár még az utcai találkozás sem valami sűrű, ahhoz képest, hogy kisváros, bár mindketten más-más városban dolgozunk... Ő mostanában valóban nagyon hiányzik az életemből. Nincs tesója, nekem sem, ezért volt talán valamikor olyan a kapcsolatom vele, mint a többi unokatesómmal soha, talán jobban meg tudtuk egymást érteni, amúgy is elég sok hasonlóság van az életünkben... Én elég félénk vagyok, ami azt illeti, főleg azon kattogok, hogy akihez szólok - ha nem szülő vagy nagyon közeli barát, velük fesztelen vagy -, vajon zavarom e az illetőt... A helyemben hogyan vennétek fel vele a kapcsolatot? Tényleg nem akarom magam beégetni magam azzal, hogy zavarom, de hiányzik... Amúgy 7 évvel idősebb nálam.
L21
Hát figyelj.Szerintem csak 1 választásod van.Írj neki közösségi oldalon.Mond neki hogy hiányzik az életedből,meg hogy régen milyen jó volt.Szükséged van egy emberre aki tényleg megért,stb. Mondj el neki mindent őszintén és nem lehet baj! Hajrá,aztán majd írj hogy milyen változás történt:)
Szerintem ez beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!