Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Édesanyját elvesztő kollégát...

Édesanyját elvesztő kollégát meddig nem illik zaklatni?

Figyelt kérdés
Egy hete hunyt el. Természetesen jövök helyette dolgozni és elintéztem neki a szabadságot, meg mindent, hogy ne maradjon pénz nélkül. Szerettem volna(nem vette fel) felhívni, mert meg szeretném kérdezni, hogy tudna e egy nappal korábban kezdeni, mivel a családomat szeretném meglátogatni. Múlt héten utaztam volna, de nem tudtam a történtek miatt. Szerintetek ilyenkor milyen viselkedés a "megfelelő/elvárható" az én illetve az ő részéről? Zaklatni sem akarom, de várnak haza és ha most nem megyek egy hónapig újra nem tudok.
2010. ápr. 13. 11:38
 1/2 anonim válasza:
100%

Nem tudom milyen kapcsolatban vagytok a munkatarsi kapcsolaton kivul, de egy ilyen "keressel" szerintem mindenkepp szemelyesen kellene megkeresned, es beszelned vele.

Mindenkepp ki kell emelned, h tudod, mennyire nehez most neki, es hogy szamithat mindenben a tamogatasodra stb., de emellett meg lehet kerni, h bejojjon dolgozni.

Fontos, h ne higyje azt, h csak azert kerested meg, h "jojjon mar dolgozni", hanem erezze a tamogatast feloled.

Egyebkent 1 het utan mar segito hatassal lehet a gyaszmunkajara, ha mar megy dolgozni (bar ezt nem illik megmondani neki), szoval meg rosszat sem teszel neki azzal, hogy rakerdezel a dologra.

Remelem erthetoen fogalmaztam.

Sok sikert!

2010. ápr. 13. 12:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Mondtam anno neki, hogy ha bármiben segíthetek szóljon. Nem vagyunk különösen szorosabb viszonyban, tehát nem tudom hol lakik pontosan stb.
2010. ápr. 13. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!