Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Lányok, titeket is szoktak...

Lányok, titeket is szoktak zaklatni vagy így "udvarolni"?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tizenéves lány vagyok és főleg a vonaton, míg várom a vonatot, mindig betalál pár hiperpigmentált és zaklat, mondogatják, hogy legszívesebben mit csinálnának velem, körbeállnak, és van, hogy fogdosnak is...

Mitévő legyek?

Csak velem csinálják ezt, esetleg személyes tapasztalatotok?

2012. nov. 29. 15:45
 1/6 anonim ***** válasza:
próbálj meg más emberek közelében lenni. állj oda valaki mellé, mikor várod a vonatot, ülj le valaki mellé a vonaton, esetleg szólj a kalauznak, szólj egy rendőrnek.
2012. nov. 29. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kend be magad szappannal :) attól félnek :)
2012. nov. 29. 16:20
 3/6 anonim ***** válasza:
nem, mert én csúnya vagyok:D
2012. nov. 29. 17:10
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézz ki a vonaton, vagy még előtte az állomáson valami marcona kinézetű izmos srácot, és állj a közelébe. Ha nem csak dísznek vannak az izmai akkor meg fog védeni.

Különben meg nincs valami férfi ismerősöd akivel utazol?

2012. nov. 29. 18:57
 5/6 anonim ***** válasza:

Néha előfordul.

És még mondják az "állatvédők", hogy a csendőrség megfélemlítené az embereket. Azokat biztosan, akik rosszban sántikálnak, és azok f*ssanak is!

2012. nov. 29. 19:15
 6/6 A kérdező kommentje:
És hogyan kezeled az ilyen helyzeteket?
2012. nov. 30. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!