Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Lehet abból valami bajom, ha...

Lehet abból valami bajom, ha elkezdek udvarolni egy kínai lánynak?

Figyelt kérdés
Félek ettől a nációtól, legalábbis a férfi tagjaitól.
2009. aug. 5. 15:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Persze, hogy lehet. Ugyanugy mintha egy nem kinainak udvarolsz. Azon felul pedig lehetnek problemak a kulturalis kulonbsegekbol adodoan is.

Azt nem hinnem, hogy a ferfiaktol felned kene, csak azert mert kinai. Ha felni kell annak mas oka van, pl. maffiozo :D

2009. aug. 5. 15:09
 2/11 anonim ***** válasza:
12%

Lehet!!!

Keress Magyar lányt.

Ne ilyen ferdeszemű, senkikkel állj le. Hidd el jobban jársz...

2009. aug. 5. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne férjezett kínai nőnek udvarolj, és kisebb eséllyel lesz bármilyen problémád a férfiakkal :) De ha félsz "ettől a nációtól" akkor mégis mit akarsz ennek a nációnak az egyik tagjától?
2009. aug. 5. 16:07
 4/11 anonim ***** válasza:
7%
Teljesen retardált vagy. Miért félsz tőlük?
2009. aug. 5. 16:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Teljesen más kultúra, más -számomra lekövethetetlen- reakciók. Elég zárt kör, higgyétek el, olvastatok híreket, valahogy a nagánéletük is így zajlódik. Kedves emberek, csak nem tudjuk európai aggyal, hogy mi lesz a következő mondatuk, vagy cselekedetük!
2009. aug. 5. 17:27
 6/11 A kérdező kommentje:

Kedves 16.32-es!

Miért is vagyok én retardált? (lexikon szerint szellemileg elmaradott személy)

Azért, mert esetleg nem vagyunk egy véleményen? Megválogathatnád a szavaidat, attól, hogy anoním az oldal, nekem nem jutna eszembe másokat sértegetni!

2009. aug. 5. 17:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Ne félj tőlük, szerintem egy kínai pasi sem akar bántani, csak mert kínai hölgynek udvarolsz, hacsak nem férjezett, akkor van okod félniXD

Tapasztalatból mondom, hogy a kínaiak nagyon kedvesek, eléggé nyitottak, ugyanakkor nagyon tisztelettudóak.

2009. aug. 5. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
8%
igen, elkapod a sárgaságot
2009. aug. 6. 11:09
 9/11 anonim ***** válasza:

hát, ha a lány nem férjezett akkor nem :)

mondjuk sok kínai szülő jobban örülne, ha egy kínaival látná együtt a gyerekét, még akkor is, ha nem kínában élnek. ha a lány a kínai, akkor mondjuk az apa valószínűleg bizalmatlanabb lesz a nem kínai fiúkkal szemben, mert ugyebár ott az "apuci pici leánykája" effektus.

jó tanács:

ha szeretnél összejönni a lánnyal, akkor olvass utána a mai, modern kínai szokásoknak, hagyományoknak, mert ezeken a területeken igen nagy a különbség. legnagyobb figyelmedet a tisztelet kifejezése és az emberek közti kapcsolatok szokásaira, szabályaira fordítsd. így valószínűleg könnyebben elfogadnak téged a szülők.

a kiszemelted valószínűleg már kicsit modernebb, nyitottabb a szülőknél, vele nem lesz sok gondod ilyen téren.

2009. aug. 6. 15:55
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a választ!

Szó szerint ezek a tapasztalataim, amit írtál. (Szoríts nekem!:))

2009. aug. 6. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!