Lehet abból valami bajom, ha elkezdek udvarolni egy kínai lánynak?
Persze, hogy lehet. Ugyanugy mintha egy nem kinainak udvarolsz. Azon felul pedig lehetnek problemak a kulturalis kulonbsegekbol adodoan is.
Azt nem hinnem, hogy a ferfiaktol felned kene, csak azert mert kinai. Ha felni kell annak mas oka van, pl. maffiozo :D
Lehet!!!
Keress Magyar lányt.
Ne ilyen ferdeszemű, senkikkel állj le. Hidd el jobban jársz...
Kedves 16.32-es!
Miért is vagyok én retardált? (lexikon szerint szellemileg elmaradott személy)
Azért, mert esetleg nem vagyunk egy véleményen? Megválogathatnád a szavaidat, attól, hogy anoním az oldal, nekem nem jutna eszembe másokat sértegetni!
Ne félj tőlük, szerintem egy kínai pasi sem akar bántani, csak mert kínai hölgynek udvarolsz, hacsak nem férjezett, akkor van okod félniXD
Tapasztalatból mondom, hogy a kínaiak nagyon kedvesek, eléggé nyitottak, ugyanakkor nagyon tisztelettudóak.
hát, ha a lány nem férjezett akkor nem :)
mondjuk sok kínai szülő jobban örülne, ha egy kínaival látná együtt a gyerekét, még akkor is, ha nem kínában élnek. ha a lány a kínai, akkor mondjuk az apa valószínűleg bizalmatlanabb lesz a nem kínai fiúkkal szemben, mert ugyebár ott az "apuci pici leánykája" effektus.
jó tanács:
ha szeretnél összejönni a lánnyal, akkor olvass utána a mai, modern kínai szokásoknak, hagyományoknak, mert ezeken a területeken igen nagy a különbség. legnagyobb figyelmedet a tisztelet kifejezése és az emberek közti kapcsolatok szokásaira, szabályaira fordítsd. így valószínűleg könnyebben elfogadnak téged a szülők.
a kiszemelted valószínűleg már kicsit modernebb, nyitottabb a szülőknél, vele nem lesz sok gondod ilyen téren.
Nagyon köszönöm a választ!
Szó szerint ezek a tapasztalataim, amit írtál. (Szoríts nekem!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!