Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Támadt már valakire kínai?

Támadt már valakire kínai?

Figyelt kérdés
A X. kerületben lakom és jóformán több a cigány már mint a fehér... Kínaiakat a ferencvárosi piacnál látok temérdeket, de egyetlen egyszer nem láttam őket agresszívnak másokkal (kivéve a saját fajtájukkal), soha nem támadtak le senkit cigiért, nem szúrtak meg senkit... Vajon miért lehet? Egyszerűen csak intelligensebbek mint a cigányok? Vagy mert tisztelik a magyarokat amiért bejöhettek az országba? Miért van?
2010. jún. 9. 16:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
75%
félnek a kitoloncolástól
2010. jún. 9. 16:13
 2/12 anonim ***** válasza:
92%

a kínaiakat alázatra nevelik általában. ez benne van a kultúrájukban. nagyon szép és idős kultúrájuk van a múltból, ez már a vérükben benne van szerintem.

cigányok állatok.

2010. jún. 9. 16:22
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem is a kitoloncolástól félnek, meg nekik van kultúrájuk, nem úgy mint a tudjuk kiknek.
2010. jún. 9. 16:24
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

A kínaiakat alázatra, tiszteletre nevelik, akkor is, ha éppen Magyarországon élnek. Hatalmas a tisztelet egy kínai családban. Így ez gyakorlatilag beleivódik a kínai emberek viselkedésébe. Ezt látják, ez a normális. Nem érdekük balhét csinálni, meg egyszerűen nem egy ostoba népség. Betartják a törvényt, hiszen hatalmas szégyen, ha valaki börtönbe kerül. Pláne úgy, hogy azért nincs túl sok kínai az országban, így sokan ismerik egymást, hamar körbejár a pletyka. Intelligens nép a kínai, rájöttek arra, amire a cigányok többnyire még nem: érdekük, hogy jól beilleszkedjenek a magyarok közé, és nem érdekük, hogy állandóan balhézzanak.

A cigányokról szerintem ne is vitázzunk... úgyis meg van mindenkinek a maga véleménye.

2010. jún. 9. 16:30
 5/12 anonim válasza:
68%
A feneketlen tónál egyszer belénk kötött egy, azt képzelte megdobáltuk őket kővel.. Fogjuk arra, hogy részeg volt.
2010. jún. 9. 16:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

ez egy eset. mondjuk 1 évben ha 10 kínaival lenne ilyen gond.

ezzel szemben cigányokkal több száz vagy ezer.

2010. jún. 9. 16:46
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
nem lehetne egyezkedni Kínával? Olyan sokan vannak abban az országban szegények, üzletelhetnénk. 2-3 kínaiért, adunk 1 cigányt. :-)
2010. jún. 9. 16:50
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
16:50: ez jó ötlet, csak sajnos a kínaiak nem hülyék, hogy befogadjanak ilyen embertelen népséget...
2010. jún. 9. 18:30
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
A kínaiak kultúrált,alkalmazkodó nép,ellentétben a cigányokkal, akik 600 év alatt is képtelenek voltak beilleszkedni...
2010. jún. 9. 19:13
 10/12 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm az értelmes válaszokat, és köszönöm hogy nem kezdtünk el a cigányságon vitatkozni... egyébként én is szívesebben néznék kínaikat meg vietnámiakat meg japánokat mint azokat az állatokat...
2010. jún. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!