Támadt már valakire kínai?
Figyelt kérdés
A X. kerületben lakom és jóformán több a cigány már mint a fehér... Kínaiakat a ferencvárosi piacnál látok temérdeket, de egyetlen egyszer nem láttam őket agresszívnak másokkal (kivéve a saját fajtájukkal), soha nem támadtak le senkit cigiért, nem szúrtak meg senkit... Vajon miért lehet? Egyszerűen csak intelligensebbek mint a cigányok? Vagy mert tisztelik a magyarokat amiért bejöhettek az országba? Miért van?2010. jún. 9. 16:03
11/12 anonim válasza:
Velem egyszer évekkel ezelőtt az történt, hogy elmentem a kínai piacra vásárolni a párommal. Egy spay-t akartunk venni, nem egy tétel volt, úgy 1000 Ft, de szerettük volna megszagolni. Erre azt a választ kaptam, hogy menjek a fenébe, mit akarok én egy parfümöt megszagolni? Hát mondtam neki, akkor köszönjük nem kérjük. A mellette lévő standon már megengedték. Nem szeretem őket, birkák és bunkók. Nem tudnak viselkedni idegen országban. Lekezelőek és flegmák.
12/12 anonim válasza:
Én szerintem a kínaiakat meg a cigányokat nem is lehetne együtt emlegetni. Talán nem fog szépen hangzani, de igaz: példát vehetnénk a kínaiakról. a cigányok meg rólunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!