Mit jelent az ha valakire azt mondják hogy gyökér?
ezek szerint több dologra is mondják...
Mert ara is hallottam már hogy valaki furcsa, és máshogy értelmezi a világot, arra is szokták mondani..
jah utolsó rám is mondták amúgy :D jól látod :)
De nem a legszimpatikusabbat könyvelem el hanem az összeset egybevéve, és megnézem hogy az adott szituhoz melyik illik :)
De van egy csaj akire mindíg mondják és igazábol az érdekel hogy konkrétan mit jelenthet mert csak a helyzeteket tudom amikor alkalmazni szoktál, a konkrét jelentését nem:D
17:32 vagyok
Figyelj, ha van is teljes, igaz jelentése a szónak, az aki mondja soha nem úgy értelmezi, amit valójában jelent.
Gondolj csak bele, ha iszonyúan dühös vagy és valakire azt mondod, hogy "te s*ggfej" akkor belül százszor több haragot érzel, mint annyit, hogy az illető feje egy s*gg. Érted? :DD
gyökér = hülye
Szerintem ennek a szónak nincs mélyebb jelentése, hogy az ilyen-olyan különleges látásmódú emberekre mondják. Egyszerű szitokszó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!