Ha valakire csak úgy rácsörgök, akkor rossz néven veheti?
Figyelt kérdés
Ki van írva a tel.számom, és nem várom meg amíg felveszi (csak sokszor gondolok rá, bár igazából nem tudom mit mondhatnék neki)2010. júl. 30. 17:03
1/3 anonim válasza:
Ha ismerős nem hiszem, hacsak nem poénból csörgetsz.
Engem idegesített, amikor megadtam a számom egy ismerősnek, és csörgetett, visszahívtam és mondta, hogy "jah, nincs semmi, csak szórakozok".
Ha neki jó a poénkodás, akkor nincs baj.
2/3 anonim válasza:
Inkább írj neki egy sms-t! Ha nem tudja miért csörgeted, akkor a halálba is őrjítheted ezzel. Avagy legalább tisztázd vele, hogy csak azért csörgeted, mert gondolsz rá! Nekem alapvető, hogy ha látom, hogy volt egy nem fogadott hívásom, akkor visszahívom az illetőt (amennyiben szerepel a telefonkönyvemben), és ha közölné, hogy csak játszik, az lehet nem jönne túl jól ki!
3/3 anonim válasza:
Én utálom az ilyen csörgetgetős unatkozó alakokat. Vagy akar valamit vagy hagyjon békén. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!