Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Szokások, etikett » Az jó vagy rossz, ha valaki...

Az jó vagy rossz, ha valaki szeszélyes?

Figyelt kérdés
Úgy értve, hogy biztos nem unalmas, viszont hosszú távon idegesítő lehet. És mitől lesz valaki szeszélyes? Mit gondoltok?
2011. febr. 21. 21:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez komplikált :) Szerintem ha viszonylag gyorsan változik egy témában/ízlésben a véleményed vagy a viselkedésed, akkor szeszélyes vagy. És ez nem egy tanulható viselkedés, ez belülről fakad. Ha valaki nagyon szeszélyes, az azért szar, mert alig lehet találni hozzá illő párt, aki mint írtad "hosszútávon"b elviseli.
2011. febr. 22. 07:01
 2/3 zolka50 ***** válasza:

Te vagy a szeszélyes vagy találkoztál valakivel, aki az?

Egyébként ez a szeszélyesség fokától, minőségétől függ. Vannak nagyon aranyosan szeszélyes emberek (nem a hisztisekre gondolok).

2011. febr. 23. 20:03
 3/3 A kérdező kommentje:
én néha annak érzem magam nem tudom, hogy mások szerint az vagyok-e
2011. febr. 23. 23:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!