Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi aki 22-24 éves korában házasodik? Vagy hülyeség és inkább élje ki magát az ember. És rá ér 29-33 évesen.
" Van olyan férfi aki 22-24 éves korában házasodik? "
-te nem itt élsz,hogy ilyen h-t kérdezel ?
Szerintem a házasság jó esetben nem kor, hanem kapcsolat kérdése.
Mondjuk 20 év alatt abszurdnak érzem, de mondjuk 22-24 évesen már nem feltétlen az.
De csak azért, mert betöltöttünk valamilyen kort, elég butaság összeházasodni az aktuális párral. Akkor érdemes házasodni, ha mindkét fél érettsége megvan egy ilyen döntéshez és a kapcsolatuk is tart már ott.
Én azt sosem értettem, hogy miért kéne "kiélnie magát".
Aki 15-25 éves kora között nem éli ki magát azzal valami baj van :) Illetve a házasság után se áll meg az élet.
Ráérni ráér, ha úgy akarja, de ez hülye indok.
A 24-29-ig nem játszik?
Szerintem ez az ideális...
Persze mindenkiek más, mert más élethelyzetben él éppen.
De ez az a kor, amikor általában az ember befejezi a sulit, már dolgozni kezd, teljesen önállóvá tud válni szülőktől is függetlenül.
Megtalálta mar ( pozitív esetben) a párját pl az egyetem alatt, avgy előtte, vagy éppen az új környezetben amikor dolgozni kezd stb... Így ddig már együtt vannak annyi ideje, hogy összeköltözve kipróbálják egymást,mmajd házasodjanak...a gyerekvállalás nekem30 alatt szimpatikus, de aki 29 évesen házasodik, annak nem biztos hogy javasolnám(kivéve, ha évek óta együttvannak a párjával), éljenek egy ideig a párok kettesben is....
De lehet elfogult vagyok, és azért ideális nekem, mert nálunk így történik... 27, és éppen 26,5 évesek leszünk az esküvőnkkor, 5 éve leszünkegyütt, 3,5 éve együtt is élünk...
Ez a házasságkötés dolog sok esetben ma a pénztárcára és anyagi helyzetre vonatkozik leginkább, és utána jön a "ráérsz még hova sietsz" duma
Apu 23 volt mikor elvette anyut, ez volt olyan 87-ben, 92ben jöttem én
Azt mondom hogy ilyen hülye világban az sem baj ha 35 évesen házasodsz ha akarsz, én előtte felakarok építeni egy lakást, egzisztenciát, utána jöhet a nő, addig meg kizárólag ismerkedek és tapasztalatokat szerzek
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!