Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg hülyeség lenne a tetkó?

Tényleg hülyeség lenne a tetkó?

Figyelt kérdés

Évek óta nagyon önbizalomhiányos vagyok és ez tönkretett mindent. Változtatni FOGOK.

Szeretnék egy tetkót csináltatni, nehogy elfelejtsem a célt... :)

"Annyira kegyetlen amit magadról mondasz, nincs igazad

Ne hallgass a hangokra a fejedben, hallgass önmagadra

Nehéz manapásg boldognak tűnni, de neked sikerülni fog

Ennyi gyűlölettel a szívedben, hát nem fáradtál még bele?"

Ebből a 4 sorból fogok választani kettőt (angolul lesz amúgy). A hátamra szeretném, a nyakamhoz közel, 2 sorba, szép betűkkel.

A szüleim szerint minden tetkó hülyeség.. A jelentését nem akarom elmondani neki, mert nincs köztünk bizalmi viszony.

Tényleg hülyeség lenne?

2013. okt. 22. 20:10
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ez a 4 sor annyira szívhez szóló számomra, hogy nem tudok választani :( Ebben is tudnátok esetleg segíteni?
2013. okt. 22. 20:11
 2/28 anonim ***** válasza:
100%

Ha önbizalomnövelést akarsz,akkor én ezt a kettőt választanám:

Annyira kegyetlen amit magadról mondasz, nincs igazad

Nehéz manapásg boldognak tűnni, de neked sikerülni fog

Szerintem sem jó ötlet a tetkó oda ahova rakni akarod,mert ha tényleg emlékeztetni akarod magadat a mondandóra,akkor olyan helyre rakd ahol el tudod olvasni(szerintem)

2013. okt. 22. 20:14
 3/28 A kérdező kommentje:

De hova?

Nem akarom mutogatni akarom, ahhoz túlságosan személyes.. És sajnos duci vagyok, úgyhogy sok helyen striás vagyok, ott meg szerintem csúnya lenne

2013. okt. 22. 20:15
 4/28 A kérdező kommentje:

Ennyi gyűlölettel a szívedben, hát nem fáradtál még bele?

Ez biztos, hogy benne lesz. De nem lenne béna, ha nem egymás utáni 2 sort választanék?

Egyáltalán.. nem sok a 2 sor?:D

2013. okt. 22. 20:16
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

A négy sor írd egy cetlire és varrd be a ruhád szegélyébe.

Vagy ilyesmi. Én is hordok magamnál biztató és szép idézeteket (mondjuk én a jegyzetfüzetemben, az sem rossz)

A tetko nem tetszik. Olyan szép a bőr - a természetes - nem kéne elfuserálni - és az is baj, hogy örökre marad. Pedig állandóan változunk - egy év múlva más lesz fontosabb. Az önbizalom az önismerettel függ össze--> az meg a világ megismerésével együtt halad. Jobb lesz, bízzál egyenlőre ebben! :)

2013. okt. 22. 20:16
 6/28 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok tetkópárti, de megértem, ha valakinek sokat jelent. Jól gondold át, akarod-e viselni egy életen át.

Ez egy dalszöveg? Én mindenképpen beleválasztanám a 3. sort. A többinek olyan negatív a csengése, a 3. sor pedig erőt adó. (Mondjuk megváltoztatnám a ,,boldognak tűnni"-t boldognak lennire- ne csak tűnjek annak, hanem az is legyek :D, de ha ez egy idézet, akkor természetesen nincs mit tenni :) )

2013. okt. 22. 20:17
 7/28 anonim ***** válasza:
*egyelőre ebben bízzál
 8/28 anonim ***** válasza:

Fiú vgy vagy lány?

Fiúnak nyálas lenne.

Egyébként szerintem is hülyeség a tetoválás. Pont azért, mert sokan azt hiszik, ha magukra varratnak valami gagyi mintát, akkor ők lesznek a királyak. De inkább nevetséges a legtöbb ilyen ember számomra.

9/28 A kérdező kommentje:

Hát nem fogom királynak érezni magam ettől :))

Megkeserítette az életemet eddig az önbizalomhiány, véget kell vetni most már tényleg... Nem valami újkeletű probléma, kiskorom óta végigkísért..

2013. okt. 22. 20:18
 10/28 anonim ***** válasza:
Szerintem "hülyeség". Az egyik az, hogy ha a hátadra varratod, nem lesz ugye szem előtt a cél, kb sose fogod látni. Önmagában a tetoválást, főleg hangulati alapon rossz ötletnek tartom, mivel ez idővel megváltozhat, de a tetkó marad. A szövegról annyit, hogy tele van ellentmondással és értelmetlenséggel. Szóval a hangok a fejedben mi más lenne, mint önmagad? Miért kéne boldognak TŰNNI, miért nem izgalmasabb boldognak is lenni? Amúgy meg ki mondta, hogy az élet célja a boldogság?
2013. okt. 22. 20:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!