Tényleg hülyeség lenne a tetkó?
Évek óta nagyon önbizalomhiányos vagyok és ez tönkretett mindent. Változtatni FOGOK.
Szeretnék egy tetkót csináltatni, nehogy elfelejtsem a célt... :)
"Annyira kegyetlen amit magadról mondasz, nincs igazad
Ne hallgass a hangokra a fejedben, hallgass önmagadra
Nehéz manapásg boldognak tűnni, de neked sikerülni fog
Ennyi gyűlölettel a szívedben, hát nem fáradtál még bele?"
Ebből a 4 sorból fogok választani kettőt (angolul lesz amúgy). A hátamra szeretném, a nyakamhoz közel, 2 sorba, szép betűkkel.
A szüleim szerint minden tetkó hülyeség.. A jelentését nem akarom elmondani neki, mert nincs köztünk bizalmi viszony.
Tényleg hülyeség lenne?

Ha önbizalomnövelést akarsz,akkor én ezt a kettőt választanám:
Annyira kegyetlen amit magadról mondasz, nincs igazad
Nehéz manapásg boldognak tűnni, de neked sikerülni fog
Szerintem sem jó ötlet a tetkó oda ahova rakni akarod,mert ha tényleg emlékeztetni akarod magadat a mondandóra,akkor olyan helyre rakd ahol el tudod olvasni(szerintem)
De hova?
Nem akarom mutogatni akarom, ahhoz túlságosan személyes.. És sajnos duci vagyok, úgyhogy sok helyen striás vagyok, ott meg szerintem csúnya lenne
Ennyi gyűlölettel a szívedben, hát nem fáradtál még bele?
Ez biztos, hogy benne lesz. De nem lenne béna, ha nem egymás utáni 2 sort választanék?
Egyáltalán.. nem sok a 2 sor?:D

A négy sor írd egy cetlire és varrd be a ruhád szegélyébe.
Vagy ilyesmi. Én is hordok magamnál biztató és szép idézeteket (mondjuk én a jegyzetfüzetemben, az sem rossz)
A tetko nem tetszik. Olyan szép a bőr - a természetes - nem kéne elfuserálni - és az is baj, hogy örökre marad. Pedig állandóan változunk - egy év múlva más lesz fontosabb. Az önbizalom az önismerettel függ össze--> az meg a világ megismerésével együtt halad. Jobb lesz, bízzál egyenlőre ebben! :)

Én nem vagyok tetkópárti, de megértem, ha valakinek sokat jelent. Jól gondold át, akarod-e viselni egy életen át.
Ez egy dalszöveg? Én mindenképpen beleválasztanám a 3. sort. A többinek olyan negatív a csengése, a 3. sor pedig erőt adó. (Mondjuk megváltoztatnám a ,,boldognak tűnni"-t boldognak lennire- ne csak tűnjek annak, hanem az is legyek :D, de ha ez egy idézet, akkor természetesen nincs mit tenni :) )

Fiú vgy vagy lány?
Fiúnak nyálas lenne.
Egyébként szerintem is hülyeség a tetoválás. Pont azért, mert sokan azt hiszik, ha magukra varratnak valami gagyi mintát, akkor ők lesznek a királyak. De inkább nevetséges a legtöbb ilyen ember számomra.
Hát nem fogom királynak érezni magam ettől :))
Megkeserítette az életemet eddig az önbizalomhiány, véget kell vetni most már tényleg... Nem valami újkeletű probléma, kiskorom óta végigkísért..

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!