Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Tényleg hülyeség lenne a tetkó?

Tényleg hülyeség lenne a tetkó?

Figyelt kérdés

Évek óta nagyon önbizalomhiányos vagyok és ez tönkretett mindent. Változtatni FOGOK.

Szeretnék egy tetkót csináltatni, nehogy elfelejtsem a célt... :)

"Annyira kegyetlen amit magadról mondasz, nincs igazad

Ne hallgass a hangokra a fejedben, hallgass önmagadra

Nehéz manapásg boldognak tűnni, de neked sikerülni fog

Ennyi gyűlölettel a szívedben, hát nem fáradtál még bele?"

Ebből a 4 sorból fogok választani kettőt (angolul lesz amúgy). A hátamra szeretném, a nyakamhoz közel, 2 sorba, szép betűkkel.

A szüleim szerint minden tetkó hülyeség.. A jelentését nem akarom elmondani neki, mert nincs köztünk bizalmi viszony.

Tényleg hülyeség lenne?

2013. okt. 22. 20:10
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Lány vagyok
2013. okt. 22. 20:20
 12/28 A kérdező kommentje:
De nem az a lényeg, hogy lássam...
2013. okt. 22. 20:21
 13/28 A kérdező kommentje:

De jó, hogy eltűnt a komment, amit írtam!

Na a lényege az volt csak, hogy én nem látom ebben az ellentmondást. Lehet, hogy így magyarul és csak a szövegrészletből nem jön ki, de én ismerem és értem, nekem átjön :)

2. sor: a hangok a fejemben az, hogy szr vagyok, míg amúgy én önmagam meg nem vagyok az. elvileg...

2013. okt. 22. 20:24
 14/28 anonim ***** válasza:

Az enyém is eltűnt. :S

Jól írja a 20.20-as. Hirtelen hangulati indíttatásból nem a legjobb tetoválást csináltatni.

A kezdeti mámor után áteshetsz a másik végletbe és legszívesebben levakarnád magadról. Ami nem igazán lehetséges.

Olvasd el ezt is.

Ha még mindig úgy érzed, csináld.

Habár én inkább egy erőt, önbizalmat adó motívumot választanék (mármint, ami azt hordozza magában) lágyék részre, amit külső szem nem lát, te viszont mégis.

2013. okt. 22. 20:29
 15/28 anonim ***** válasza:

[link]

link lemaradt.

2013. okt. 22. 20:29
 16/28 anonim ***** válasza:

Nekem tetszenek a tetkók, de szerintem ez azért hülyeség, mert egy tetkótól nem fogod jobban érezni magad, ha amúgy nincs önbizalmad.

Ha meg x idő múlva mondjuk lefogysz és tele leszel önbizalommal, akkor lehet, hogy megbánod, hogy egy ilyen idézetet magadra tetováltattál.

2013. okt. 22. 20:31
 17/28 A kérdező kommentje:

Évek óta akarom, de most forrt csak ki. Ez a szám sokat jelent nekem, ezért is választottam ebből.

Motívumok nem nagyon tetszenek. 2 végletben gondolkodom.. Vagy valami írás, vagy szétvarratom magam :D Egy kis motívum akkor már nem lenne elég... Kellene még, még..

Na mindegy ez már más. :)

Szóval ne azt gondoljátok, hogy jaj most 1 hete depis vagyok és ójaj...

2013. okt. 22. 20:33
 18/28 A kérdező kommentje:

Nem csak a súlyom miatt van önbizalomhiányom. És miért bánnám meg?

Ne emlékezzek arra, hogy pl vagdostam magam, és ne gondoljak arra, hogy nem kellene még egyszer ilyen mélyre süllyedni?

2013. okt. 22. 20:34
 19/28 A kérdező kommentje:

Jobban érezni nem fogom magam egy tetkótól. De a jelentése eszembe fogja juttatni, hogy mit is kellene máshogy csinálnom...

Legalábbis bízom benne, mert már évek óta próbálok változtatni, csak kis ideig van változás.

2013. okt. 22. 20:35
 20/28 anonim ***** válasza:
Én csak magamból indulok ki, nekem is volt egy ilyen időszakom, de most huszonéves fejjel kissé szánalmasnak látom azt, amilyen akkor voltam és örülök, hogy egy tetkó nem emlékeztet rá még külön:DD
2013. okt. 22. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!