2/3 anonim 

válasza:

Ez tőled is függ. :)
Rezzenéstelen arccal végigülöm, ha átszúrják a fülporcom, barátnőm meg sírógörcsöt kapott közben. Viszont sokan írják, hogy a microdermal nem fáj, én mégis a fájdalmas piercingek közé sorolom.
Tutira nem élném túl, ha átszúrnák az orromat, de egy surface piercing szúrása számomra simán az elviselhető kategóriába esik. :)
Szóval szerintem egyénfüggő, kinek mi a fájdalmas, melyik szúrás mennyire kellemetlen.
Ha nagyon akarod az ékszert, akkor kibírod! :)
Mit szeretnél konkrétan?
3/3 A kérdező kommentje:
gondolkoztam a nyelven, köldök és vagy ajak. Ezek közül, nem tudom eldönteni, melyik fáj jobban? Hát..kibírom a fájdalmat, mondjuk azt. :)
2013. okt. 11. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!