Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyil piercing szuras faj...

Melyil piercing szuras faj kevesbe?

Figyelt kérdés
Milyen erzes?

2013. okt. 6. 12:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Fájdalomküszöb-függő.
2013. okt. 6. 12:48
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez tőled is függ. :)

Rezzenéstelen arccal végigülöm, ha átszúrják a fülporcom, barátnőm meg sírógörcsöt kapott közben. Viszont sokan írják, hogy a microdermal nem fáj, én mégis a fájdalmas piercingek közé sorolom.

Tutira nem élném túl, ha átszúrnák az orromat, de egy surface piercing szúrása számomra simán az elviselhető kategóriába esik. :)

Szóval szerintem egyénfüggő, kinek mi a fájdalmas, melyik szúrás mennyire kellemetlen.

Ha nagyon akarod az ékszert, akkor kibírod! :)

Mit szeretnél konkrétan?

2013. okt. 7. 15:49
 3/3 A kérdező kommentje:
gondolkoztam a nyelven, köldök és vagy ajak. Ezek közül, nem tudom eldönteni, melyik fáj jobban? Hát..kibírom a fájdalmat, mondjuk azt. :)
2013. okt. 11. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!