Nem fogom tudni berakni a piercing-et? (Helix)
Figyelt kérdés
Lövettem a helix-em(tudom,hogy nem lövetni kellett volna,de most már késő bánat),és most vettem bele piercing-et. Amikor megláttam,hogy milyen vastag a szára,majdnem hátast dobtam. Kb. három hete lőtték amúgy. Mikor cserélhetem ki? Ha nem fér bele,akkor mit csináljak? Lehet tágítani?
Előre is köszönöm!
2013. okt. 5. 12:51
1/5 anonim válasza:
Nem, tényleg nem kellett volna, de ez már késő. Fél évig ne vedd ki, ne piszkáld. Piercinget nehezen fogsz tudni belerakni, mert a fülbevaló, amivel lőtték 1-1,2 vastagság körüli lehet, a piercing 1,6-1,7. Azért bele lehet rakni, de eléggé fog fájni. Előbb szerintem próbálj vékonyabb szárú piercinget belerakni, de fél évig ne piszkáld.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Megpróbálok keresni vékonyabb szárút. :/
2013. okt. 5. 13:00
3/5 A kérdező kommentje:
2013. okt. 5. 13:20
4/5 anonim válasza:
Igen, az a mérete:) Itt pl van 1,2-es, szerintem előbb olyat próbálj belerakni. Sőt, ha ez belemegy, szerintem nem is kell tovább tágítani a lukat.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :)
2013. okt. 5. 15:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!